The CityGirl

Måske er nissen død?

Nå, men jeg prøvede faktisk at pynte lidt op til jul! Men så viser det sig jo, at man skal huske at vande den der julestjerne og de der andre julede planter. Og så døde idéen lidt. Bogstavlig talt.

Samtidig med, at jeg er plaget af en enorm dårlig samvittighed over, at jeg ikke kan finde den éne nisse, som jeg ejer. Som min mor har foræret mig. Og når hun spørger til den, føler jeg, at jeg sidder til et politiforhør og er anklaget for mord.

Måske ER nissen død? Jeg har, fuldstændig som ved et politiforhør, kortlagt mine where-abouts med nissen. Og kan kun konkludere, at den hang på lampen sidste år og nu er den væk. Måske HAR jeg slået den ihjel?

Til gengæld har jeg fundet en helt anden nisse, som lå helt creepy og enlig nede i en æske. Og som jeg ingen erindring har om hvordan den er kommet ind i mit hjem. Der ligger den stadig og ser creepy ud. Overvejede at smide den ud, men turde ikke. Så vil det garanteret være dobbeltmord jeg skal redegøre for.

Categories: jul

Jeg sagde, at jeg ikke ville være nøgen! » « Leave Jesper Theilgaard alone!!!

4 Comments

 1. Mine ignorante forældre har ikke fattet at jeg er julehader i år.Så de har foræret mig en nisse – med tilhørende servietter.
  du må få begge dele! Ellers laver jeg voodoo på nissen

  • The CityGirl

   9. december 2013 — 08:48

   Men det er jo ikke den rigtige nisse! Altså den som jeg fik af min mor. Hun vil jo opdage det, hvis jeg hænger falske nisser op.
   Synes bare du skal lave voodoo på den :-)

 2. Der er noget råddent med de nisser der.
  Selvom jeg ikke er en julemor så lykkes det mig alligevel hvert år at hjembringe små plastikdimser nok til en pakkekalender til alle mine unger. Pakkekalender ikke adventskalender, og endda en til hver af ungerne = 72 plastikdimser… Just saying ( klap mig selv på skulderen).
  Nå men hver morgen op til jul, kommer der to nisser med pakkerne, indtil i år! Vi har gennemsøgt hytten fra ende til anden, flere gange både mig og manden. Nisserne er VÆK…suk. 3. dec. løb vi tør for undskyldninger for de forsvunde nisser så vi gav op og købte en ny pakkenisse.
  Der er noget råddent med de nisser der…

  • The CityGirl

   9. december 2013 — 19:44

   Enig. Synes også tit der ser både creepy og scary ud. Tror der er nogen der har misforstået at de er gode væsener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑