The CityGirl

En raket i den ene hånd og en hvalp i den anden

Nå, men så gik der ligesom endnu et år, og mens TV2 klapper sig selv på skulderen, som om det er dem der har båret 2013 igennem, har jeg gået rundt og pakket lidt til imorgen. For imorgen trumfer jeg sidste års børne-nytår og kører Dexter og mig selv til forstæderne, hvor vi skal holde pensionist-nytår!

For en af de ting, jeg ikke rigtig kan løbe fra i 2013, er at jeg fik erhvervet mig en hundehvalp. Og selvom jeg til tider kan sidde med helt tomt blik og tænke, hvorfor fanden jeg lige skulle anskaffe mig en hundehvalp samtidig med jeg startede nyt job og en hulens masse andre ting, så ER det jo hyggeligt. Også selvom en hundehvalp fordrer nye og helt ukendte low her i livet. Eksempelvis har jeg siddet og filet Dexters kløer her til aften … Hvad? Gør alle hundeejere ikke det?

Det bringer mig tilbage til pensionisterne og imorgen aften. For jeg kører ud til mine forældre og har inviteret min moster og Yndlingsonkel. Fordi man jo ikke kan stå pivstiv inde på Rådhuspladsen med en raket i den ene hånd og en hundehvalp i den anden. (Nej, det er ikke socialt acceptabelt). Derfor må man jo sammensætte sine pensionister korrekt, så både hvalpe og gamle bliver glade. Og så skal vi spille billedlotteri, ligesom i gamle dage. Og det bliver pissehyggeligt. Men jeg fik at vide af min mor, at jeg skulle klippe Dexters kløer. Og som den utjekkede hundeejer jeg er, så er man jo lige vidt ved at klippe dem aftenen før. Så kan hun jo ikke selv nå at få spidserne rundet… Og så må man jo file kræets kløer! Det brugte vi lige et kvarters tid på inden Dexter resolut løb med neglefilen og destruerede den.

Det kan godt være, at der er sket en del mere end Dexter her i 2013, men hun har det lidt med at skygge for udsigten. Eller hendes tis har. For hvis man så skal tale om mit nye job, så vil jeg jo straks fortælle om, hvordan starten på det var sårn rimelig heftigt. Med pasningsplaner og tisse-schedules og fucking hvalpetænder. Der var en overgang, hvor jeg måtte erkende, at hele mit liv handlede om, hvornår Dexter skulle tisse. Og så spændende er hvalpetis heller ikke. Så meget opmærksomhed bør tis aldrig få! Men det gjorde det.

2013 har været et crazy år på mange måder. Og hvis du stadig læser med, og hænger i gennem hvalpetis og dødvande på bloggen, så er jeg dig taknemmelig. For ja, bloggen har lidt under, at jeg har haft så travlt med andre ting. Blandt andet hvalpetis (nu kan jeg bare ikke lade være med at skrive det. Undskyld!).

Jeg håber, at de få læsere der stadig hænger ved, gider blive ved – for jeg er jo mega taknemmelig for, at I gider læse om hvalpetis (undskyld).
Til gengæld vil jeg godt love, at jeg vil prøve at blogge mere normalt i 2014 – og dermed mindre om hvalpetis (undskyld).

Godt nytår til jer!

Kh The CityGirl

Categories: nytårsaften

Snigende som en møgkælling i natten » « Så blev det alligevel jul

12 Comments

 1. Jeg har været on/off-læser gennem flere år, og jeg er SÅ glad for, at du har fået Dexter – det er så hyggelige indlæg! Så fortsæt endelig med at rapportere om både det gode og det dårlige ved at have The CityDog – og billederne er jeg også vild med. Jeg bor i øvrigt også på Nørrebro og håber, at jeg en skønne dag møder jer på luftetur :-)
  Godt Nytår til dig og Dexter!

  • The CityGirl

   31. december 2013 — 09:53

   Godt at høre, at hunde-indlæggene ikke har skræmt dig væk :-)
   Og mon ikke vi render ind i hinanden på et tidspunkt – det kunne være hyggeligt!
   Godt nytår!

 2. Jeg synes du skal køre dig og Dexter i odense og indtage urimelige mængder sushi, cava og romkugler sammen med mig, der også holder hundesitter-nytår (Og som ikke må komme med til den planlagte fest, fordi der også kommer et barn med i sidste øjeblik. Barn trumfer åbenbart hund. WTF?!)
  Godt nytår!

  • The CityGirl

   31. december 2013 — 09:55

   Det ville jeg jo virkelig gerne – men du er lidt sent ude med den invi… Og hvorfor må der ikke både være barn og hund til nytår?? Slår barnet hunden eller gør hunden af barnet eller er forældrene bare mærkelige?? Det lyder sært – og ganske unfair.
   Vi holder hunde-nytår sammen til næste år!
   Godt nytår :-)

   • Forældreme er mærkelige… Men det får mig nu til at afprøve ny stil: “Jeg er ikke hundemenneske, så gider du lade være med at tage dit barn med?”
    Skal nok lige sjove reaktioner….
    Det er ikke ligefrem fordi jeg insisterer på at slæbe min hund med til alt, men at lade den være alene nytårsaften – uden at vide hvordan den reagerer er jo dyremishandling.
    Vi har en date (incl. udklædning)
    Godt nytår !

    • The CityGirl

     4. januar 2014 — 20:43

     De lyder virkelig, virkelig træls. Og nej, man er ikke irriterende hunde-ejer, når man tager sin hund med nytårsaften. Så er man bare fornuftigt menneske.

     Og ja, så ses vi til næste år. Men hvornår har vi aftalt udklædning??

 3. Du er sjov så jeg bliver hængende

 4. Rigtig godt nytår. Jeg har fulgt med on-off i nogle år efterhånden og bliver også hængende på trods af hvalpetis og andre uhyrligheder. Den sjove og underholdende måde at skrive på har du jo stadig ;o)

  • The CityGirl

   2. januar 2014 — 22:25

   Dejligt! Og godt at høre, at jeg ikke har mistet det hele, bare fordi mit liv er blevet invaderet af hvalpetis ;-)

 5. Godt nytår! Og bare rolig, hvalpetis har vist trods alt fyldt mere i dit hovede end på bloggen :-) Faktisk er “flirt” tagget i lige så mange posts som “tis”, så heeelt overtaget har pjaskeriet ikke.

  • The CityGirl

   15. januar 2014 — 22:30

   Pyh, det er godt at vide at det har fyldt mere i hovedet end på bloggen :-)
   Men er det så sørgeligt eller godt at “tis” og “flirt” står lige. Det er lidt svært at gennemskue, synes jeg ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑