Jeg er virkelig træt af tis. Ikke mit eget, for det er der styr på. Men Dexters. Og i weekenden var jeg ved at eksplodere over, at Dexter blev ved med at tisse i tide og utide.

Det var ikke fordi, jeg nåede til det famøse “Den Blå Avis”-punkt (ifølge hundetræneren et punkt, alle når til, når man er ved at blive sindssyg over det lille kræ. I følge hundetræneren skal alle helt derud, hvor man faktisk har skrevet annoncen og er ved at sætte hunden til salg.), men jeg var meget tæt på at tage en alvorssnak med Dexter om renlighed, og HVORFOR hun pludselig har glemt alt det vi har aftalt?!

Jeg tænkte, at det kan simpelthen ikke passe, at lige præcis MIN hund bliver så teenage-åndssvag, at den glemmer at være renlig. Nu gik det jo lige så godt!

I dag kommunikerede Dexter så til mig (i tis), hvad der egentlig er galt. Først tissede hun lige en ekstra gang i morges EFTER vi havde været nede. Og da jeg kom hjem fra arbejde, havde hun tisset tre gange. (Objektivt set, er det imponerende hvor meget tis sådan et lille kræ kan indeholde!).

Jeg ringede til dyrelægen. De gav mig ret. Det er blærebetændelse.
Jeg er træt af tis, og Dexter er nu på røvdyre, lyserøde piller. Jeg håber, at der er narko i. Noget beroligende narko. Bare lige til at tage toppen af teenage-idiotien.