Det har været en frygtelig dag! Fordi da jeg var nået halvvejs til arbejde, lige på det tidspunkt, hvor jeg ramte køen på Tuborgvej, og hvor jeg normalt lige tjekker min telefon, fandt jeg ud af, at jeg har havde glemt min telefon.

Og man går jo helt i panik! Man kan jo faktisk ikke gå igennem en hel dag uden at have sin telefon! Tænk på alle de VIGTIGE opkald og beskeder jeg går glip af?!

Man véd bare, at det er dagen, hvor Ryan Gosling ringer og siger, at han endelig har smidt hende Eva på porten, og at han har indset, at det bare skal være os to.
Og det er jo også dagen, hvor Google og Apple og reklamebureauerne og de store, vigtige virksomheder ringer og prøver at headhunte en. Og så bliver det jo ikke til noget, fordi man har glemt sin telefon.

Ligesom det er selvsamme dag, hvor Danske Spil ringer og siger, at man har 37 millioner stående hos dem, fordi det var en fejl, dengang de sagde, at man kun havde vundet 42 kroner.

Så det gik jeg og småstressede over hele dagen. Alt det jeg gik glip af. Og jeg havde jo ret!
Der var både en der havde spillet tilbage i Wordfeud OG en breaking news fra TV2 om at al togtrafik på Fyn var indstillet.