The CityGirl

Besvimende kvinde lukker Forum!

Der er ikke noget bedre end at have købt billetter til noget godt så lang tid i forvejen, at man når at glemme alt om det. Sådan var det med The National koncerten i går. For billetterne blev købt engang i sommers, mens Dexter flyttede ind og mit liv gik fra at være ganske tjekket, med styr på tingene, til regulært hat og briller og feberredninger – kun fordi Julie var så tjekket og havde styr på koncertkalenderen.

Og jeg kan godt huske, at jeg nåede at tænke, at jeg jo lige skulle spørge min Yndlingsonkel om han ikke skulle med. For vi havde jo aftalt, at når The National gav koncert, så skulle vi se det sammen. Men jeg fik aldrig spurgt, for som bekendt, så fordrer hat og briller og feberredninger sjældent en funktionel hjernekapacitet.

Så jeg stod der i Forum i går, med en lille smule dårlig samvittighed over at Yndlingsonkelen ikke også stod der, men sagde til mig selv, at NÆSTE gang så husker jeg at sige det, mens jeg klyngede mig til et håb om, at Dexter engang bliver (nogenlunde) normal og jeg får min normale, skarpe hjerne tilbage.

Men hold nu op, hvor var det en god koncert! Vi stod helt forrest i den ene side selvom jeg normalt ikke lader mig imponere af mænd med en guitar, og aldrig har været typen med crush på musikere, bare fordi de spiller guitar eller bas, så kunne jeg ikke lade være med at tænke, at ham der Aaron Dessner da var meget sød! Ham kunne man da godt lige tage med hjem. Eller noget.

Måske var det derfor jeg røg i samaritter teltet, som en anden fuld en 17-årig pige på stiletter, der ikke kunne klare at stå oppe foran. Altså bortset fra at jeg er 32, var piv-ædru, havde husket at spise og var i flade sko …

Det er faktisk den eneste logiske forklaring på, hvorfor jeg pludselig blev svimmel og var ved at besvime, at jeg var så blown away af ham der Aaron. Men jeg undlod at sige det til de ualmindelig søde samaritter.

Det samme kunne man ikke sige om security derinde, som skældte mig ud, fordi jeg vaklende havde søgt hen for lige at sætte mig på trappen. “DET MÅ MAN IKKE!!! BRANDVÆSENET LUKKET OS NED, HVIS DU SÆTTER DIG HER!”
Hvis ikke jeg havde været ved at besvime, så havde han fået en flad, og meget bestemt fået at vide, at jeg tvivler på, at en besvimende kvinde ville være skyld i at Forum blev lukket for koncerter fremover. Jeg er nemlig ret sikker på, at brandvæsenet godt kan forstå, at man hellere lige ved sidde ned i 30 sekunder i stedet for at falde om.

Men det kunne ikke diskuteres, så jeg blev vaklende ført ud til de flinke samaritter.
Og så har man jo også prøvet det. Helt ædru.

Koncerten var stadig god – ville dog have været bedre, hvis ikke jeg havde brugt en lille halv time på at se den bagfra.

Næste gang bliver det uden ophold i samaritterteltet og med Yndlingsonklen.

Categories: weekend

Jeg er træt af tis » « I morgen vil jeg ikke tale med nogen håndværkere

6 Comments

  1. the national er rigtig gode

  2. Den overskrift er lige til årbogen. :-D

  3. OK! Så hvis man feks besvimer eller dør på den der trappe, så kommer brandvæsnet MED DET SAMME og lukker Forum?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑