The CityGirl

Tak Københavns Kommune!

Der skal meget til før jeg brokker mig. Altså sådan rigtigt. Til de rigtige instanser. Men for nogle måneder siden blev jeg pludselig sådan en. Sådan en der skriver til kommunen og påpeger fejl og mangler.

For efter Dexter flyttede til Nørrebro, blev jeg om muligt endnu mere opmærksom på hvor meget skrald der ligger og flyder på gaderne i mit hood. Før var det bare træls og klamt. Men med en lille hvalp, som ikke er bange for at smage på verden (…) blev det endnu mere klamt. For hver gang Dexter får samlet noget klamt op fra gaden, skal jeg jo hale det ud af munden på hende. Andre folks skrald er bare ulækkert. Andre folks skrald på gaden er MEGA ulækkert.

Og så gik det op for mig, at der jo ikke er nogen skraldespande på min gade. Overhovedet. Så jeg skrev en mail til kommunen og fik et arrogant, afvisende svar om, at de havde taget dem ned, fordi de var blevet brugt til husholdningsaffald.

Jamen, fuck fuck til jer også! Tænk at have et arbejde, hvor man bare afviser ting og ikke prøver at løse problemet?! Det gad jeg godt. Bare afvise. Punktum.

Så opgav jeg egentlig min skraldemission. Men da Københavns Kommune postede et billede af en skraldespand på Instagram, kunne jeg ikke dy mig. De svarede, at jeg skulle bruge app’en “Giv et praj”. Rimelig irriterende, at man skal gå igennem så mange platforme for at påpege, at man bare gerne vil have nogle skraldespande.

Men nuvel! Jeg downloadede appen og tog nogle billede af skraldet i gaden.
Og i forgårs da jeg kom hjem, stod der en skraldespand nede på mit hjørne! Hurra!

Lidt besværlig kommandovej Københavns Kommune har sig, og det burde være nok at sende en mail til rette forvaltning. Men nu er der en skraldespand, og jeg er glad. Så mangler vi bare 3-4 mere i gaden.

Categories: københavn

Hverdagspoesi XI » « Schhh…..

4 Comments

 1. det vil sige nogen kan bruge deres App – jeg har forsøgt 3 gange uden held!

  Men har i stedet indberettet via deres hjemmeside (uden større held i forhold til at fylde hullet i vejen op dog)

  • The CityGirl

   14. oktober 2013 — 21:03

   Jae… Altså der skete først noget efter jeg havde sendt et par billeder via den app. Men det kan jo også være at det var mailen der hjalp (på trods af at den blev hårdt affejet i første omgang) eller det sure opstød på Instagram…. Hvis du nu også prøver alle tre kommunikationsformer og platformer, så kan det være at hullet i vejen bliver fixet? ;-)

 2. der må jeg så afsløre min totale inkompetence i kontakt med offentlige myndigheder og tilstå at jeg havde da håbet at en henvendelse var nok – jeg laver en facebookgruppe og skriver læsebreve til den lokale avis i stedet :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑