The CityGirl

Som om vi gider Fucking Frederiksberg

Så oprandt dagen, hvor Anna Mee Allerslev i Københavns Borgerrepræsentation foreslog, at København og Frederiksberg skulle lægges sammen.
Det kommer jo ikke til at ske. Som om vi gider Fucking Frederiksberg!

Jeg mener, så skal vi allesammen være stille klokken 20, mens vi går rundt i vores silkekimonoer og have et enormt forbrug af hvidvin og puddelhunde. Ikke nødvendigvis samtidig.

Og så vil Bridgeblanding altid være udsolgt, ligesom det eneste tv-signal man vil kunne modtage, er TV2 Charlie. For at please den gigantiske overvægt af ældre, der pludselig vil være. Måske vil der kun blive solgt hvidvin, Bridgeblanding og puddelhunde? Man ved det ikke. Og man vil ikke vide det!

Det eneste København godt kunne bruge fra Frederiksberg, er deres evne til at holde gaderne rene. Men nu har jeg jo fået min egen skraldespand nede på gaden, så personligt har jeg ikke længere nogen aktier i dét argument.

Så kære Anna Mee, hvis du så gerne vil have Frederiksberg, så pak du bare din silkekimono, hvidvin og puddelhund og smut derover. Men husk, at du skal være helt stille efter klokken 20. Ellers kommer der naboklager.

Categories: frederiksberg

Nørrebros største hydrofob » « Jeg tog fejl

15 Comments

 1. Nogle københavnere (ikke jeg) villle også sætte pris på at FCK blev en københavnerklub.. men SÅ har vi vist også fået nævnt alle fordele ved at inkludere pænhedsghettoen i den levende by.

 2. Os der er født, opvokset og bor i København – men holder med Brøndby – nyder at gøre opmærksom på at FCK er et fælles førstehold mellem Gentofteklubben B1903 og Kjøbenhavns Boldklub (KB), som ligger på Frederiksberg. De træner også på Frederiksberg – Pile Alle og Peter Bangs Vej. Tak for anledningen til igen at fortælle dette :-)

  Da FCK vandt de første mesterskaber blev de ikke fejret på Københavns Rådhus. Det var først senere, da de havde med succes havde lanceret sig som Byens Hold – og var begyndt at vinde en masse.

  • The CityGirl

   15. oktober 2013 — 21:58

   Haha! Så lidt. Ren win-win; jeg kendte ikke historien (går jo ikke voldsomt meget op i bold…) og du fik lov til at fortælle den igen ;-)

  • FCK bliver da fortsat ikke fejret på Københavns Rådhus? De ses i hvert fald årligt stå og hoppe med pokaler eller deslige på Frederiksberg Rådhus – har aldrig hørt at noget tilsvarende skulle gøre sig gældende på Københavns Rådhus..
   På “Velkommen til Frederiksberg”-tamtam på Frederiksberg Rådhus står Michael Carøe HVERT år og fortæller os, at “når man bor på Frederiksberg, skal man holde med FCK” og så lærer han os nogle strofer fra en eller anden FCK-sang.. Meget hyggeligt :)

   • (Ja, jeg har været med flere gange – synes vitterligt, at det er hygge på højt plan. Men jeg er også ret stor Frederiksberg-fan :) ..)

   • The CityGirl

    16. oktober 2013 — 18:30

    Utrolig så meget info jeg får om FCK her :-D
    Jeg vidste slet ikke, at der eksisterede sådan en slags Kbh-Frb fejde over FCK!

    • De bliver fejret på begge rådhuse. Nogle år har det endda været på samme dag. Det passer fint med deres selvforståelse at tillykke fra en enkelt borgmester ikke er nok.

 3. Well, jeg er vild med bridgeblanding, hvidvin, TV2Charlie og Wilma har i forvejen svenskerhår med puddelkrøller oven på hovedet. Jeg tænker vi er selvskrevet på Frederiksberg, I would love it!
  Og det kan vel kun være bedre end outlaw Odense…

 4. Man kunne ikke forestille sig, at der skete det modsatte? At Frederiksberg reelt blev udraderet, og området ville blive som Nørrebro?

  • The CityGirl

   16. oktober 2013 — 18:32

   Man kunne altid håbe! Men jeg synes det er for stor en risiko at løbe, hvis nu det ikke blev sådan, og alt i stedet blev Frederiksberg….

   • Det er selvfølgelig klart, at man ikke skal løbe nogen unødig risike. Men man kan måske lave nogle analyser af tendenser først, inden man sætter i værk? Regne lidt på, hvor mange der bor der, og hvad det er for mennesker, der bor der, den politiske sammensætning, kigge hos bettingfirmaerne og se på, hvor mange gange det giver pengene igen, at alt bliver Frederiksberg hhv. at alt bliver Nørrebro o.s.v.

    • The CityGirl

     18. oktober 2013 — 00:21

     Det er rigtigt. Men jeg synes stadig det er risky business! Man hører jo også om beregninger der mod alle odds falder ud til anden side. Bare se på IC4 togene og metroen ;-)

     Så hellere bare lade det være som det er, og håbe på at Frederiksberg går i sig selv. At det bare er en fase ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑