The CityGirl

Nu med yolates

Jeg er muligvis det sidste menneske i verden, man skal invitere til noget workshop-halløj med at blande sin egen bodyscrub og ansigtsserum efterfulgt af en omgang yolates. Ikke desto mindre gjorde Julie det. Og fordi jeg havde så pissetravlt da hun spurgte, sagde jeg ja uden egentlig at vide, hvad jeg havde indvilliget i.

Så oprandt dagen for arrangementet, og bevares, jeg havde da nået at skimme lidt hvad det var vi skulle, og konkludere, at det der SLET, SLET ikke var mig! Men fordi jeg var for træt til at melde fra (det er så træt man bliver, når man har en uge, hvor absolut ALT er kaos. Hvor ens kollega er syg, hvor man har logerende på sofaen, fordi deres parforhold er ved at gå i stykker og hvor man har håndværkere lige udenfor køkkenvinduet som laver altan og håndværkere nede på gaden som laver noget med at grave asfalt op – og hilser helt utrolig meget på en, når man står i nærmest nattøj og lufter hund samtidig med at de møder ind), mødte jeg op. Tænkte, at det ikke kunne skade.

Og midt i helvedesuge, var det nok det bedste jeg kunne gøre for mig selv. Det var et arrangement Urtegården afholdt, og selvom jeg nok aldrig bliver duft-ekspert, eller bliver typen der gider lave mine egne cremer (det er jo så dejlig nemt at betale sig fra alting!), så var det faktisk ganske sjovt at stå og blande sådan noget halløj.

Da vi var færdige skulle vi så lave det der yolates. En krydsning mellem yoga og pilates. De kunne have fortalt mig hvad som helst. Jeg gør jo ikke sådan noget! Jeg er skeptisk overfor sådan noget. Jeg mener, det er jo sådan noget spelt-træning! Og jeg havde jo også som den eneste, qua lorteuge og dermed manglende hjerne, glemt at tage “afslappet tøj” på. Jeg kom jo direkte fra arbejde og hvalp og et parforhold i krise on the side! Så jeg havde naturligvis mine strammeste jeans på. Intet mindre kunne åbenbart gøre det.

Jeg tænkte, som jeg altid gør i sådanne situationer, at jeg leger lidt med. Og så trækker jeg mig og venter på at de andre er færdige. Så er alle jo glade. Men til min store forbavselse så kunne jeg virkelig godt lide det! Underviseren var ikke så frelst som sådan noget tit er (i mine fordomme), og det var ligefrem rart at blive dirigeret rundt på gulvet i sære stillinger.
At jeg så var overbevist om, at min ryg og jeg har det godt for tiden, kunne jeg godt glemme alt om. Jeg har nu ondt i muskler i min ryg, som jeg vil betegne yderst sære – mest fordi jeg ikke vidste de fandtes. Men jeg er stadig positivt stemt overfor det jeg prøvede i går.

Ja, jeg overvejer at gå til pilates nu. There, I said it! Så skal jeg bare finde noget som ikke er rockerdyrt og frelst. Men jeg overvejer det helt seriøst. Og overvejer også at gå til det uden at have mine strammeste jeans på.

Og ja, jeg vil anbefale sådan en workshop hos Urtegården. For det var en virkelig hyggelig aften helt uden frelsthed. Hvem fanden havde set det komme?!

Categories: uventet drejning

Officielt storm-offer » « Også en slags årsdag

2 Comments

  1. Jeg har altså ikke problemer med ryggen normalt, men jeg var altså også helt ødelagt i ryggen (og et par forskellige andre steder) i morges af al den udstrækning

    • The CityGirl

      26. oktober 2013 — 11:08

      Jeg er stadig helt øm og smadret i det meste af ryg og skuldre i dag. Dog er lidt af det aftaget i ryggen. Men det må godt snart holde op! Håber ikke det først holder op når jeg har meldt mig til noget pilates, for det sker altså ikke lige på mandag…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑