The CityGirl

Mere gråd! Vildere! Højere!

Jeg havde virkelig glædet mig til denne sæson af Den Store Bagedyst. For det var jo først halvvejs i sidste sæson, at jeg fandt ud af, hvor awesome reality med kager kan være.

Nu er denne sæson slut. Finalen rullede over tv for et par timer siden. Og selvom jeg faktisk var lidt skuffet denne gang over for lidt gråd over kager, samt fraværet af dramatisk speak, så efterlader det mig med et sært tomrum for de fremtidige tirsdage.

For hvad skal man så lave, hvis man ikke skal se Den Store Bagedyst?! Man kan jo ikke bare vifte folk om næsen med sølle otte programmer og så bare lukke det ned.
Helt ærligt! OT-TE programmer! Det er ikke nok. Det er slet ikke nok!

Jeg vil have en milliard programmer sendt hver dag hele vinteren. Ligesom Paradise Hotel. For let’s face it: Den Store Bagedyst er det nye Paradise.

Altså bare de lige får ham speakeren fra sidste sæson med igen, og så får nogle ordentlige deltagere, der gider græde mere over deres kager. Og flere kager der falder sammen. Og mere finish-kritik fra Blomsterberg (er der overhovedet noget der er godt nok til hende?). Og får sparket ham der værten fra Hammerslag ud. Hvad med at få ham fra Robinson ind til at råbe af de grædende kagebagere?

Jeg elsker Den Store Bagedyst. Det er ægte I-landsproblemer fra ende til anden. Altså bortset fra, at denne sæson nu er slut. Det er jo et reelt problem.

Categories: tv

Hverdagstanke #45 » « That Awkward Moment VII

8 Comments

 1. Jeg var lidt skuffet over, at de to tabere i finalen var så gode tabere. Det var sjovere sidst, hvor taberen var SÅ bitter over at have tabt

  Men jeg syntes nu marengs-afsnittet var godt. Da var jeg lige ved at tude over Katjas marengsbunde også

  • The CityGirl

   12. oktober 2013 — 20:45

   Haha! Ja, marengsafsnittet var godt :-)
   Læste en overskrift et sted med at det var så stor en succes, at de overvejer at lave flere afsnit i næste sæson! Fingers crossed!

 2. Du må nøjes med Masterchef…..det kommer ovenikøbet alle dage mere eller mindre.

  • The CityGirl

   12. oktober 2013 — 20:46

   Masterchef er træls. Gider ikke se halvkendte mennesker lave mad. Vil kun se ukendte mennesker græde over kager! ;-)

 3. Hvis de nu gad udskifte skovmandsskjorte-værten og de to dommere, hvor den ene læsper og den anden har irriterende skærebrænderstemme, så er jeg klar igen.
  For jeg skal jo heppe på dig, CG!!!!!!!!!!!!!!! :-)

  • The CityGirl

   13. oktober 2013 — 23:39

   Jeg tror ikke vi kommer udenom Blomsterberg. Hun er jo den eneste kendis-konditor vi har? Og ham med den læspende stemme kan jeg egentlig godt lide. Han vil så nødig sige noget dårligt om nogens kager :-D

   Men jeg stiller jo ikke op! Jeg coacher gerne folk der vil stille op, men jeg kan jo ikke bage! Det glemmer du lidt… Jeg kan bage tre ting; creme brulée, min mors boller og måske lave en lagkage. Af den helt, helt simple slags…. Ikke noget marengs eller fondant eller andre crazy ting. Til gengæld er jeg god til at spise kage! ;-)

 4. Suk!
  Og hvad er der nu galt i at pace folk til at deltage i konkurrencer på landsdækkende TV? Jeg troede det hed opmuntring…
  Jeg tænker også i at udvikle en egen version af det show. Man mødes for at se kageshow sammen – og har medbragt kage. The more the merrier, så at sige…. Dét tror jeg godt, jeg ville kunne arbejde i :-)

  • The CityGirl

   14. oktober 2013 — 08:23

   Der er overhovedet ikke noget galt i at pace folk til at deltage i konkurrencer på landsdækkende tv! Jeg er bare den forkerte. Man skal jo pace nogen der har bare en lille, bitte chance for at vinde….

   Men jeg er med på den der anden version! Er også god til at købe kager….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑