The CityGirl

Jeg bliver så træt

Det er som Politiken den seneste tid er gået fra at være ok avis, til at være talerør for skingre, bange, anti-mænd, såkaldte feminister. Der går ikke en uge uden at en forsmået kvinde har et indlæg om alle de forfærdelige mænd, som der findes derude i den virkelige verden.

Angiveligt krænker mænd kvinder HELE TIDEN ved deres blotte tilstedeværelse i det offentlige rum. Problemet med disse massive generaliseringer fra disse hysteriske såkaldte feminister er, at det jo ikke er rigtigt. De må være nogle sarte, skrøbelige mennesker, som gemmer sig bag et forskruet feministisk mantra – og tager alle os andre kvinder med i faldet. Alle os kvinder, som ikke er bange for mænd, og som aldrig har følt os krænket når vi går på gader og stræder.

Måske er vi ikke lige så interessante, smukke og betagende som alle de klummeskribenter Politiken hiver op af hatten. Den mulighed er der jo. Men jeg tvivler. Jeg tror vi har været udsat for lige så mange såkaldte krænkelser – forskellen er bare, at vi ikke føler os krænket. Vi trækker på skulderen og går videre. For det er jo ikke et kæmpestort problem. Det er faktisk ikke et problem så længe 99,9% af mændene ikke opfører sig som aber.

For vi er faktisk en hel del, som godt kan skelne skidt fra kanel, og ikke slår hele mandekønnet over én kam, når en enkelt tosse råber noget ligegyldigt, måske krænkende, efter os.

For der findes jo tosser alle steder. Mennesker, som ikke følger de fastsatte normer og regler, som samfundet har. Mænd der finder glæde i at “FISSSSSEEEEEE!” udover hele byen. Men der findes jo også kvinder som tænker “Hov! Det er mig de kalder på!”

Ligesom der findes primat-mænd, findes der jo også kvinder som befinder sig på det niveau. Kvinder der vitterligt godt kan købes for en drink i byen. Og dem om det. Det gider jeg ikke blande mig i. For de tager ikke alle os andre lige så meget med i faldet, som disse højtråbende, sensible kvinder, der kalder sig feminister.

Bevares, det kan da være træls at skulle forklare en mand i byen, at bare fordi han har købt en drink til mig, så ejer han mig ikke resten af aftenen. Men det tager to minutter og så er den potte ude.

Det samme kan man ikke sige om Politikens feminister. De taler for alle kvinder, og det skal de holde op med. Hvis de gad sænke deres Politiken lidt, og se ud i den RIGTIGE verden, tale med andre kvinder der ikke kun skriver klummer i Politiken, ville de finde ud af, at de står forbavsende alene med deres forargelse.

At vi er mange kvinder, som er trætte af at blive slået i hartkorn med dem. At vi er mange, der er trætte af at blive taget som gidsler, fordi vi naturligvis også er feminister. Vi er bare ikke bange, sarte feminister. Vi kan godt lide mænd.

Så kære Politiken-“feminister”,
Hold op med at klynke. Hold op med at være så sart. Men vigtigst af alt: Hold op med at kalde jer feminister! For I tager alle os andre kvinder som gidsler i jeres korstog mod mænd. I er ikke feminister. I er bare lidt sarte. Og hvis der er nogen der krænker, så er det sgu jer, der krænker alle os andre kvinder.

Bedste hilsner
The CityGirl, ikke-sart feminist

Categories: kvinder, mænd

Har du talt med din faldstamme i dag? » « Jeg er VILD med det!

4 Comments

  1. Jeg er altid underholdt af dine indlæg, dette inklusiv. Men det er første gang jeg synes at dit indlæg også burde være et læserbrev. Jeg er også træt af at blive skåret over samme kam som de teenagedrenge for hvem en tur i byen er en anledning til upassende numsegrams. (Altså den numsegrams hvor numseejeren ikke har givet sit samtykke. Hvis samtykke er givet, er jeg i den grad for.)

    • The CityGirl

      7. oktober 2013 — 17:49

      Jeg overvejede også at smide det til Politiken – men så skal jeg jo diskutere med de der såkaldte feminister på deres banehalvdel, og det orker jeg ikke rigtig ;-)

  2. Det er jo også det du konkluderer i din overskrift. Man – også jeg – bliver mere træt end sur.Og træthed er jo ikke den største motivator.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑