The CityGirl

Har du talt med din faldstamme i dag?

Nå, men det har jeg. Fordi der kom nogle håndværkere i morges klokken otte og rev en kvart væg ned i mit køkken.

Om det er noget jeg har kalkuleret med, spørger du? Nej, naturligvis ikke. Jeg troede bare, at jeg skulle have en altan, og at alt var gjort klart til det. Lige indtil nogen fandt ud af, at der også skulle laves faldstammer. Altså fandt ud af det sådan fem minutter før altanen skulle komme. Og fortalte mig, at jeg lige selv skulle finansiere en håndværker eller selv stå for at rive lortet ned. Også informeret kvart i lukketid.

Om jeg har penge til det? Nej da. Jeg sparer aldrig op til eventuelle kvarte nedrivninger af køkkener, når jeg jo ligesom regner med, at der ikke er nogen køer på isen.

Og som krymmel på lagkagen, så tror jeg, at ham VVS’eren er jordens sureste mand. Altså foruden at jeg jo nu kan tale med min faldstamme (og alt det andet crap i væggen) resten af ugen – eller hvornår det nu bliver lukket til igen.

Categories: altan

That Awkward Moment VII » « Jeg bliver så træt

4 Comments

 1. 1. Få dem til at lukke faldstammen af så der ikke pludselig kommer rotter op dem vej (det kan man desværre ikke bare regne med at håndværkere tænker på)

  2. Håber snart det er overstået. Vores håndværkere startede i maj 2012. Vi fik nøglen tilbage i går

  • The CityGirl

   7. oktober 2013 — 21:16

   Har forstået det sådan, at de ikke lader noget være åbent, men skifter det hele i ét hug… Det håber jeg! Ellers er det godt jeg har Dexter. Så må hun virkelig bevise at hun er en gårdhund….
   Det der er åbent nu er bare ind til rørene. De er ikke gået igang med at pille ved dem endnu.

   Over et år med håndværkere? Hatten af for at du stadig har din forstand. Det kan man jo blive sindssyg af!
   Heldigvis er der jo en slags bagkant i altanfolket der står og venter. Så jeg tør godt lidt tro på, at det måske kun er denne uge. Måske næste uge med… Jeg prøver virkelig at have en ja-hat på! Selvom jeg jo inderst inde kun tænker ‘worst case scenario’..

   • Det var nok kun maj til januar, at de var her fast. Efter januar har de kun været her 4-5 gange.

    Men forstand? Den mister man, når man hver dag kommer hjem og enten tænker: hvorfor var det I skulle troppe op midt i morgenmaden når I alligevel ikke har lavet noget i løbet af dagen? eller: WTF! er det I har lavet??!!!! og så hysterisk anfald over, at de har sat radiatorerne op i forskellig højde, sat forkerte radiatorer op, revet halvdelen af køkkenet ned, fjernet toilet (som ikke skulle være fjernet), efterladt stort hul ind til naboen, ødelagt gulv osv osv

    • The CityGirl

     12. oktober 2013 — 20:44

     Mit tog kun en uge, og er lukket til igen nu. Ret pænt lavet, faktisk! Du siger bare til, hvis du vil have hans nummer, altså ham der rev ned og byggede op. Han sagde, at han kunne lave alt – more or less :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑