The CityGirl

Mit liv som Dance Mom

Jeg føler mig lidt som en Dance Mom eller en af de der mødre, der melder deres små døtre til skønhedskonkurrencer, og står og råber dem ind i hovedet, så de kan vinde, og de overvægtige, white-trash mødre kan få indfriet de drømme og ambitioner, som de har på deres stakkels døtres vegne.

For jeg har lige meldt Dexter til en konkurrence… Og jeg troede virkelig ikke, at jeg skulle være typen, der gjorde det.

Men jeg gør det jo ikke for Dexters skyld. Faktisk er jeg fløjtende ligeglad med, hvad andre synes om Dexter. Det handler kun om pengene!

For 10.000 kr. kan man altså komme langt med. Man kan få meget hundemad for de penge. Eller man kan få en dejlig rejse eller mange sko eller et nyt stort tv eller mange gode middage (eller en enkelt PET-style) eller en masse nyt tøj eller en Mulberry taske eller ….

Det er bare på tide, at Dexter stopper med at dandere den og ikke bidrager en skid til husholdningen! Så jeg håber, at du, kære læser, vil gå ind og stemme på hende! Tak.

Du kan stemme på hende her – og jeg vil være dig evigt taknemmelig for dit ‘Like’!

Categories: Dexter

Hvad hvis det havde været et barn?! » « Hverdagstanke #43

4 Comments

 1. Hahaha…jaja, du. Har du hørt om Dog Dancing? Det er dit næste skridt! Kom nu…du vil jo gerne. Indrøm det! Eller “klikker træning”…eller…

  Vi købte vores hund i Sydtyskland hos sådan en kennelmor, hvor det var slået klik. Hun havde 5 sheepdogs (7 i dag), som hun børstede 2-3 timer hver dag. Gik til dog dancing og udstillinger hver weekend. Tog på hundehotel på ferie, etc. Tror stadig hun gør det. Har ikke så meget kontakt med hende mere (wonder why!).

  • The CityGirl

   9. september 2013 — 13:08

   Hahahaha! Ja, jeg har hørt om Dog Dancing…. Jeg tvivler på det – men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig! Hvis nu man kan vinde herre mange penge, såe….

   Hende der kennelmoren lyder lidt scary… Man går vel nærmest i trance hvis man børster hunden i 2-3 timer??

 2. Er det bare mig, der kun kommer til forsiden af facebook, når jeg trykker på de to link?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑