The CityGirl

Den dag Kim Bildsøe blev lillebitte

Jeg tændte lige for mit tv før, og det første jeg tænkte var: “Hold da op! Kim Bildsøe er jo mikro lillebitte! Faktisk næsten dværg!”

Det var lidt mærkeligt. Ikke mindst fordi jeg aldrig som sådan formulerer tanker i mit hoved om Kim Bildsøe. Jeg prøver faktisk mest at lade være.

Men Kim Bildsøe er altså skrumpet. Ligesom alle de andre. Fordi jeg lige har fået hentet mit tv. Det tv som jeg har set på i en måned, og som blev afleveret som langtidslån. Men så fik min ven alligevel en lejlighed.

Så nu er jeg tilbage til nogen-og-pis-tommer tv, som jeg i hjerneblødning købte for år tilbage. Jeg tror det er 23 tommer. Vældig pænt og fylder jo i sagens natur ikke så meget. Men umulig at læse undertekster på uden briller. Og knap og nap med briller.

Og det kan godt være, at Kim Bildsøe nu er i en størrelse som er til at holde ud – fordi jeg dårlig nok kan se ham. Men det er jo ikke noget brugbart argument.

Man skal nok bare aldrig låne et større tv af en ven, for så lige pludselig at få det revet hårdt og brutalt ud af sit liv igen. Det efterlader bare et tomrum, som 23 pis-tommer ikke kan kompensere. Overhovedet.

Categories: tv

Den lader vi lige stå lidt … » « Jeg tror, der findes en gud

7 Comments

 1. Skal også have et nyt. Mon ikke vi kan forhandle os til blondine-rabat?

  • The CityGirl

   6. september 2013 — 08:13

   Hvor forhandler man bedst blondine-rabat? Odense eller Kbh? Umiddelbart vil jeg gætte på Odense…. De er så flinke derovre ;-)

   • Hmmmm – jeg er ret imponeret over din indflydelse på Mac-dudes, apotekere og lagkagehus-ekspedienter, så jeg vil nok sige københavn.
    Men vi kan jo forsøge begge steder og spille dem ud imod hinanden. Man er vel kvinde :-D

 2. Nb Kim er faktisk meget lav i virkeligheden så det er nok ikke tv’ets skyld -:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑