The CityGirl

Ord-elske-liste IV

  • Fnis – Jeg kan virkelig, virkelig godt lide det ord. Og jeg ved ikke hvorfor. Dog fungerer det ikke, når mænd skriver det i beskeder.
  • Potpourri – Jeg fik lov til at bruge det ord forleden på arbejde, og straks blev hele dagen bedre!
  • Tissetutten – Muligvis er det ikke en faglig korrekt term, men qua at jeg har opfundet ordet, så elsker jeg det!
  • The Furminator – Der findes en børste til hunde, der hedder det. Fuck om produktet virker! Navnet sidder jo lige i skabet!
  • Emu – Jeg får instantly optur, hvis jeg selv eller en anden lægger det ord i Wordfeud.
  • Prego – Hvis ikke det var fordi, det ville være fesent at rende rundt og sige, når man er bleg dansker, så ville jeg sige det hele tiden. Den italienske måde at rulle med r’et på i det her ord, er bare gennemgående lækkert.
  • Tosse / Tosset – At være en tosse, er en ting. At være tosset, som i vred og sur, en anden. Begge ord er skønne. Vil til enhver tid hellere være tosset end at være sur. Og vil egentlig også foretrække at være en tosse fremfor mentalpatient. For man tilgiver altid en tosse.

Categories: liste, liste-liv

Den Årlige Fællessvedning » « Praise the Lord!

1 Comment

  1. Hvor er jeg enig. Elsker din liste. Og potpourri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑