The CityGirl

Bare en lille treat

Der findes de dage, hvor det eneste rigtige at gøre er, at gå ud og flirte i en halv time med Apple-dude, mens køen bagved vokser støt og man tilsidst smider Dankortet på disken og siger “Okay! Så køber jeg sgu den Air!”

Sådan en dag var det i dag. Jeg troede egentlig at jeg skulle have en Pro, og det var ikke engang lækker Apple-dude der fik mig overtalt til Air. Det var jeg sådan set i forvejen. For den er jo meget lækker. Ligesom Apple-dude. Som jeg bare skriver til, hvis jeg har nogle spørgsmål… Jow jow. Flirten var vist gensidig.

Og da jeg gik ud derfra med min nye MacBook Air under armen, var det med blussende kinder, som var jeg en anden skolepige. Dels fordi det først gik op for mig der, hvor meget og hvor længe jeg egentlig havde flirtet – foran en riiiimelig lang kø. Dels fordi jeg lige havde brugt noget nær en milliard – syntes min hjerne at omsætte købet til.

Men når alt kommer til alt, så har jeg faktisk fortjent den – af så ufattelig mange grunde. Så det kan godt være at kinderne blussede – men samvittigheden er helt ren.

Categories: flirt, shopping

Count your blessings » « Hverdagspoesi X

6 Comments

 1. Ååååååhhhh så bliver vi jo Air-veninder. Dvs når jeg får sparet op til en igen, fordi hjernedød idiot har smadret siden på min bil!
  Kæft hvor er karma og jeg gode venner – her på 8 måned (-;);-?!!)

  • The CityGirl

   17. august 2013 — 20:30

   Karma er bare en sæk! Men husk på, når du har gået så grueligt meget crap igennem, så bliver alting godt! Så har man lissom aftjent sin værnepligt karma-mæssigt :-)

 2. Hvor længe skal man regne med at sådan en shitstorm varer? Bare et slag på tasken? For jeg er efterhånden noget stram i betrækket og kan heller ikke rigtig forsvare at trøstespise mere
  NB – er Air lige så fab, som jeg forestiller mig?

  • The CityGirl

   19. august 2013 — 22:37

   Svært at sige… Jeg tror det eneste man kan være sikker på, er at det bliver godt igen!

   NB! Ja, den er fab – men har haft så fucking travlt at jeg ikke sådan rigtig har leget med den. Kun arbejdet på den… Men den har halv størrelse harddisk af Pro’en, så jeg er spændt på om jeg bliver sindssyg over pladsmangel på et tidspunkt… Men den er lækker ;-)

   • Så tager jeg mig bare sammen lidt endnu… :-(
    Hvilken størrelse har du købt? 128 GB? Pro’en har jo desværre en endnu mere crazy pris, men jeg er også bekymret over pladsmangel…

    • The CityGirl

     20. august 2013 — 07:54

     Nej, tog 256 GB – panikkede bare ved tanken om 128…. Men det er jo stadig næsten halvdelen af en standard Pro som jo er en god sjat billigere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑