The CityGirl

Verdens længste ferie

Lige om lidt er jeg færdig med at holde den længste ferie ever. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har holdt så lang ferie (studietiden undtaget). Så om to dage er fire en halv uges ferie overstået, og så skal jeg starte på nyt job. Og jeg er egentlig ikke særlig nervøs – men det er nok mest fordi jeg hele tiden glemmer at jeg skal starte på nyt job …

Til gengæld har jeg brugt fire en halv uge på absolut ingenting! Det vildeste der er sket er nok bare, at jeg har opfundet et nyt ord: Tissetutten.
Det er bare ikke noget man kan bruge til at blære sig med på de sociale medier, når alle andre har føjtet og festet. Ligesom jeg nok heller ikke kommer langt på street cred skalaen ved at fortælle at Dexter kan ‘sit’ og ‘high five’ (og ‘jumpin’ dog’ når hun er skør).

Men sådan har sommeren altså været. Jeg har hængt ud med Dexter, og det har faktisk været ret hyggeligt. So be it, at det sikkert ikke er særlig cool, at jeg ikke har været ude og feste i København hele sommeren, men i stedet har festet hjemme med hvalp og venner. At alle de fremmede mennesker jeg har mødt den sidste måned, ikke har været i nattelivet, men har været folk Dexter har samlet op og charmeret sig ind på, når vi har været ude på alle de milliarder af ture, som sådan en lille blære kræver.

Men selvom det har været hyggeligt, så glæder jeg mig også til at starte nyt job – og om Dexter vil det eller ej, så må hun til at stramme op. For det er jo ikke bare mig der har fået job; det gælder også hende, som nu skal til at være arty farty tekstforfatter-hund. Så går det ikke at man hyler hele vejen ned af Nørrebrogade, bare fordi man ikke lige har gået dér før. Eller lyder som om man får hele poten kappet, bare fordi man lige får klippet klør. Det går bare ikke!

Fra på torsdag skal vi allesammen være mere tjekkede! Ikke mere ferie med halv-fedtet hår og laissez faire livsindstilling. Ikke mere pjevseri uden valid grund. Ikke flere dage hvor vi bare lever af kaffe og smøger. Ikke mere druk og fest på hverdage.
Men først fra på torsdag. Nu skal vi lige drikke sjusser i aften. Der er jo stadig lidt ferie tilbage!

Categories: ferie

De der prioriteter… » « Tissetutten

8 Comments

 1. Hvad? Hvilket job?

 2. Og efter torsdag kommer fredag, og så er det faktisk allerede weekend. ;-)

  • The CityGirl

   30. juli 2013 — 10:50

   Præcis! Har tænkt det samme – haha!
   Tror det er perfekt at starte nyt job på en torsdag frem for en mandag ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑