The CityGirl

Tissetutten

Så var det, at jeg endnu engang beviste, at min stærke side virkelig ikke er anatomi – og de betegnelser der dertil hører. Jeg har en ret lang track record hos lægen med gang på gang at tro at jeg er ved at dø af de forkerte ting. Og samtidig en sund skepsis overfor lægens udlægning af anatomien; helt ærligt, de der æggestokke kan jo ikke sidde så langt nede! Så ville de jo falde ud!

Men hvad jeg mangler i menneskelig anatomi, mangler jeg i den grad også i hundens anatomi – og ikke mindst de rette termer. Så da vi svingede forbi dyrelægen i dag for at købe noget hundemad, blev jeg nødt til at spørge. For Dexter har fået noget der ligner et insektbid på … tissetutten? Det er jo den hun tisser med! Og da hun er en tæve, kan det jo ikke være en tissemand. Jeg synes selv, at tissetut er et meget godt ord for den.

Indtil jeg bragte tissetutten på bane, havde jeg en rimelig god kemi med receptionisten. Men i det sekund jeg sagde ’tissetut’ kunne jeg godt se på hende, at jeg var dømt ude – og fik at vide, at det er hendes kønsorgan. Faktisk blev hun lidt hylet ud af den, fordi jeg kaldte den tissetutten. Kønsorganer kan jo være mange ting! Tissetut kan ligesom kun være det, det er.

Nå, men vi blev enige om at Dexter nok bare havde sat sig på en myre, som havde bidt hende på tissetutten, og så længe hun ikke var generet af det og det ikke blev værre, så gik det nok bare i sig selv.

Categories: hund

Verdens længste ferie » « Farvel Danske Bank!

4 Comments

 1. Ikke for noget men hendes kønsorgan sidder indvendigt. Ligesom på menneske hunkøn. Det er da dig der skal give receptionisten the stink eye…synes jeg. Ok tissetutten er måske ikke den rette fagterm men altså hun forstod da hvad du mente. Hedder det mon kønslæber på en hund?!
  Ps: kunne det være et mygstik, de er ret hidsige for tiden….

  • The CityGirl

   28. juli 2013 — 20:57

   Ja, det ville jeg også mene de gør! Og hvis de nu også hedder kønslæber på hunde, så foretrækker jeg endnu mere tissetutten!

   PS. Måske, men det klør ikke på hende. Hun er overhovedet ikke generet af det… Overvejer også om det er en bums. Kan hunde få bumser på tissetutten? :-D

 2. Synes klart, at tissetutten er en keeper! Også forkert at begynde at snakke kønsorganer på sådan en lille bitte hun-hunds Dexter! Har altid tænkt, at det lidt ligner munden på en havskildpadde (hvilket jo virkelig er klamt), og så er tissetutten jo klart bedre! Den er købt her i hvert fald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑