The CityGirl

Tak for dit køb!

Jeg sad lige og browsede lidt sandaler på nettet. Sådan en udmærket ting at gøre på en onsdag formiddag. Bare lige se, vurdere og seriøst overveje om det var dem jeg ville have.

Og da jeg jo aldrig lader siderne gemme mine kortoplysninger, kører jeg altid bestillingen igennem, lige indtil jeg skal taste de oplysninger ind. Måske er det mit autistiske gen der gør, at jeg først kan afgøre det, når jeg står på sidste side og skal trykke “Køb”, men sådan er det bare.

Så jeg gjorde som jeg plejede. Troede jeg. For da jeg klikkede videre i bestillingen, kom jeg med det samme til siden “Tak for dit køb!” – og blev lidt paf.
Nåmen, så har jeg fået købt nogle sandaler … Lidt hurtigere end planlagt … På den helt uventede måde.

Categories: shopping

Stop. Det. Nu. » « Nicki Minaj-straffen

2 Comments

 1. Hmm. Lyder mystisk! Skal vist til at passe lidt på mht netshop browsing. Jeg gør nemlig det samme som dig og springer oftest fra lige inden det afgørende klik (springer HELT sikkert fra, hvis der ikke er fri fragt)

  Men du ville vel godt kunne nå at fortryde købet ikke?

  • The CityGirl

   12. juni 2013 — 13:09

   Ja, men jeg har vel ladet dem gemme mine oplysninger sidst jeg købte der, tænker jeg. Ved en fejl, selvfølgelig.

   Jeg kunne ikke nå at fortryde købet i selve bestillings-formularen. Der gik den stort set direkte fra kurv til “Tak for dit køb!”. Men kunne vel godt, hvis jeg kontaktede dem. Gider bare ikke. Og der er fri fragt – også ved returnering, så nu må jeg hellere se om jeg ikke bare skal have de sandaler ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑