The CityGirl

Nicki Minaj-straffen

Min iPod har fået sit eget liv. Kun om morgenen. Alle andre tidspunkter på døgnet starter den bare der, hvor jeg stoppede.
Men på udvalgte morgener, og helst dem, hvor jeg er ganske træt, når jeg sætter mig op på cyklen, vælger den noget helt, helt random fra mit bibliotek. Helst noget af det argeste lort, som man jo kommer til at eje, når man i desperation køber et latterligt opsamlingsalbum fem minutter i fest.

I morges shufflede min iPod sig helt alene hen til fucking Nicki Minaj og hendes allermest lortede sang: Starships. Og den er jo så led den sang, fordi den starter som noget normalt, ligegyldigt pop. Og så er det først når man når halvvejs over krydset, at det går op for en, hvad der foregår i ens ører, mens man desperat prøver at skifte nummer og kun kommer videre på det lorte album, som den svigefulde iPod har valgt, og prøver at lade være med at råbe “SÅ GÅ DOG VÆK NICKI FUCKING MINAJ”, udover hele Nørrebro, mens man græder lidt indvendig over erkendelsen af, at man er blevet traumatiseret for resten af dagen.

Jeg hader Nicki Minaj. Og min iPod om morgenen.

Categories: agurketid

Tak for dit køb! » « Jeg fik aldrig en elefant

2 Comments

  1. Blev nysgerrig på hvad det mon var for et nummer, og måtte lige tjekke det ud – for fanden da et irriterende lortenummer, men kan sagtens se for mig, hvordan man kan gå amok i en slags “the Carlton dance”, hvis man er blevet rædi rædi fuld :)

    • The CityGirl

      12. juni 2013 — 10:18

      Er imponeret over at du ikke kendte nummeret! Du må have levet et dejligt liv, indtil nu, hvis du har kunne undgå det. Undskyld at jeg ødelagde det :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑