Jeg havde det lidt på fornemmelsen i går aftes, da der ikke var noget varmt vand. At der heller ikke ville være varmt vand her til morgen. Men jeg lod tvivlen komme situationen til gode. Det kunne jo godt være, at nogen af foreningens handymænd havde lukket for det, fordi de lige ville arbejde lidt på varmtvandsbeholderen.

Men der var naturligvis heller ikke noget varmt vand her til morgen – og det er bare lidt som om, at mandag bliver endnu mere mandag, når man starter dagen med etagevask i ISKOLDT vand. Og når der kun hænger en hektisk håndskrevet seddel i opgangen med teksten “INGEN VARMT VAND! BEHOLDER SPRUNGET!”

Det er hverken noget man bliver glad af – eller vågen. Iskoldt vand burde på en måde få mig til at vågne, men jeg må nu konstatere, at medmindre jeg får vand udover hele min krop på samme tid, så er det lige meget. Og så hjælper al kaffe i verden heller ikke.

Der er bare visse basale ting der skal fungere i mit liv. Varmt vand. Toilet. Internet. Netflix. Dankort.