The CityGirl

Dating på højt plan

Det har været en lidt udmattende måned, med lidt for meget seriøs dating. Både gode og dårlige dates. Men én god date gør jo ikke noget forhold. Der er andre faktorer, der vejer tungere. Så egentlig var det ikke svært at vælge.

Svenskere er jo bare lidt pænere. Sådan er det. Så derfor sagde jeg ja til et fast forhold med Handelsbanken. Og selvom jeg blamerede mig på første date, og kom til at udbryde ting som “I har nogle virkelig dejlige renter”, blev jeg ikke dømt ude. Handelsbanken ville også gerne have mig.

Så nu sidder jeg midt i økonomiske amoriner, og har bare en god fornemmelse med det hele. Vi skal nok få et langt og godt forhold!
Og så skal man ikke kimse af, at det varmer lidt, at give Danske Bank fingeren til fordel for en svensker. Småligt, måske. Men stadig godt.

Men fair skal være fair; jeg vil også gerne anbefale Arbejdernes Landsbank. Pissesøde mennesker, der også kan være med i rente-festen og i god date-stil.
Swedbank kunne også have været et bud, men lidt tunge og strikse at danse med. Og Jyske Bank synes jeg bare man skal holde sig fra – med mindre man går mere op i deres “nye, innovative mødelokaler” og ikke har noget imod at renten flintrer rundt efter forgodtbefindende. Og Ringkjøbing Landbobank, som jeg ellers havde fået anbefalet, ringede bare aldrig tilbage. Sådan noget kommer man ikke langt med i min bog.

Og så kan jeg ellers bare anbefale alle at tage sig sammen, og begynde at bank-date. For når Danske Banks ‘special-price-for-you-my-friend’-rente umiddelbart lyder på 6,5% og Handelsbanken gladeligt siger noget omkring 3,5, så kræver det ikke mere end en blond hjerne at regne ud, at der er gode penge at spare.

PS. Tak til Astrid for at foreslå Handelsbanken – hun har hele æren for at jeg endte der!

Categories: dating, økonomi

En hurtig fedtsugning? » « Uden skam i livet

4 Comments

 1. Ouuuuu, thanks for sharing what you ended up with! Great info and excellent dating advice!? ;-D

 2. Vi har også lige givet danske bank fingeren hvilket gav mig en sær fornemmelse af tilfredshed :-)
  De kvitterede så med at fucke fuldstændigt op i flytningen af vores pbs aftaler, hvilket har resulteret i temmelig mange sure miner hos de firmaer vi har aftaler med, som så kvitterede med rykker gebyrer. De fleste rykkere fik vi talt os ud af men et enkelt måtte vi betale, det røg tilgengæld lige ned til banken. Jeg nægter at betale for deres fejl. Men hold nu kæft et bøvl vi har haft, så hold endelig øje med pbs’en!
  Da vi shoppede efter ny bank var der sjovt nok et par af dem som du nævner som gode kandidater der ikke faldt i vores smag. Fordi de enten ikke ringede tilbage, eller satte fuldstændigt lallende idioter til at tale med os, men sådan er der jo så meget :-)

  Ps: undskyld hvis jeg har bitch’et over det med pbs’en før, det pisser mig gevaldigt af!!
  Tillykke med dit nye forhold håber det bliver godt.

  • The CityGirl

   6. juni 2013 — 14:43

   Tillykke med at du også har givet Danske Bank fingeren! :-D

   Og tak for tip om pbs – godt at vide, at man lige skal holde øje med at det ikke fucker op!

   Ps. Bitch away! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑