The CityGirl

Udebleven Berlingo-vrede

Det er fandme svært at bevare en fornuftig holdning til tingene, når alle appelsinerne vælter ned i ens turban på én gang på en mandag.
Allerede klokken 11 i formiddags havde jeg trang til at bade i champagne. Men givet det faktum, at jeg en halv time efter skulle køre til Odense og bagefter hjem og arbejde, så ville det være en dum ting at gøre.

Så jeg skrev i stedet tusind “Juhuuu” beskeder til alle mine venner.
Og så var der Odense. Som endelig, endelig, endelig løslod mig! Alt er peachy peachy! Vi skal aldrig ses mere! (Bortset fra når jeg skal til 1-års tjek på hospitalet… Den tid, den sorg!)

Jeg er formelt set nu helt færdig med Odense. Og det er jeg bare på så mange planer. Faktisk alle de planer man kan tænke sig til.

Så det sad jeg og havde pænt meget optur over, da jeg kørte hjem – med Fyn på den rigtige side; i ryggen. Jeg var faktisk i så godt humør, at jeg ikke engang rigtig kunne mønstre den instinktive vrede, jeg normalt bliver fyldt med, når jeg ser en Berlingo.

Og når jeg ikke engang kan blive vred ved synet af en Berlingo, så må det fejres. Problemet var bare, at jeg ikke rigtig ved hvordan man fejrer på en voksen måde, når det nu hele tiden bare er mandag, og derfor tirsdag imorgen.
Så jeg kørte ud til mine forældre og drak en voksen og ansvarlig Campari i den sidste sol.
Og kørte så hjem og arbejdede.

Det hjalp lidt, men jeg tror stadig, at jeg bliver nødt til at skrotte planerne om alkoholfri weekend og få badet i den champagne. Med mindre denne optursuge indtil videre tager en drastisk drejning. Jeg tror det ikke. Der skal mange Berlingoer på banen for at ødelægge så mange gode nyheder!

Categories: uventet drejning

Et helt nyt niveau af loco » « NU går det banzai!

11 Comments

 1. Nu er jeg både nysgerrig og glad-på-dine-vegne over det hemmelige der skete kl. 11. Tillykke, næste gang du er på Fyn er det sikkert for at køre forbi Odense og videre til noget sjovt. Alle fortjent at køre forbi Odense.

  • The CityGirl

   28. maj 2013 — 23:00

   Haha! Ja, alle har fortjent at køre forbi Odense ;-)
   Og jeg skal nok løfte sløret for det hemmelige, der skete kl. 11 – om nogle dage. Nogle ting bliver man, desværre, nødt til at vente med at råbe op om :-)

 2. Nu er jeg jo ikke selv bleg for at hidse mig op i trafikken. Så sent som i formiddag råbte jeg af et fjols der kørte 45 i en 60 km zone Arghh!! Men ligefrem at blive vred hver gang du ser en Berlingo…er det ikke spild af god vred? Der er jo en god del af dem spredt ud i landskabet, du må da nærmest være konstant sur når du kører bil?!
  Tillykke med al det gode :-) I går prøvede facebooks reklamehalløj, at bilde mig ind det var fredag, jeg troede det var den der var gal på den men nu bliver jeg i tvivl…

  • The CityGirl

   28. maj 2013 — 23:02

   Whaaat!? Var det virkelig fredag i går? Kunne jeg godt have badet i champagne alligevel?! Damn….

   Og du har ret; det er spild af god vrede – men jeg kan ikke gøre for det. Det er ren refleks. Dog går det ret hurtigt over – lige så snart jeg har overhalet dem :-D

   Og en der kører 45 i en 60 km zone er virkelig også træls. Dem må man godt råbe af….

 3. Ej! Det er altså ikke det mindste galt med selve Odense! Odense er en dejlig by! Slap så lige af med at rakke Odense ned! Nå!

  • The CityGirl

   28. maj 2013 — 23:04

   Haha! Ja, Odense er meget dejlig – men træls når man kun befinder sig der hver gang man skal til tandlægen eller opereres. Det er bare som om, at så bliver Odense helt utrolig træls! ;-)

 4. Nyt job?

  Hader også Berlingo’er. Virkelig. Der er da ingen mand med respekt for sig selv og sine nosser, som kører sådan en bil. Faktisk heller ingen kvinder med sig selv i behold. Den er grim. Period. Tag lige noget Suzuki og Fiat med graven når nu vi er igang…

  • The CityGirl

   29. maj 2013 — 20:46

   Hovhov! Man bliver ikke sur på Suzuki! Miss Marilyn er en Suzuki og hun kan ikke gøre for at hun er grim. Men hun er bare grim på bil-måden. Berlingoer er beyond grimme på bilmåden….

   • Heller ikke alt Suzuki jeg vil lægge i graven. Swift’en er okay, men Ignis – og Wagon. Især Wagon’en. Eller anden “designer” har haft en sygt forhold til Bedstemor And siden han designede Wagon. Og Fiat 500 er cut (i original versionen) men nogle af deres familiebiler er virkelig grimme. Så noget Suzuki og Fiat vil jeg altså ha’ lov at smide i graven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑