The CityGirl

That Awkward Moment V

That’s it! Jeg er så færdig med apoteker nu. Jeg kan bare ikke vinde. Denne gang skulle jeg ikke engang købe noget pinligt. Bare indløse den recept jeg havde fået ude på det der privathospital, som lavede en priktest på mig og konkluderede “Jae … det ser ud til at du er allergisk overfor græs og birk” og “Jae … det lyder som om du også har nøddeallergi. Nej, vi kan ikke teste nærmere. Prøv dig frem. Tag en antihistamin hvis du får et anfald og tag på skadestuen.”

Men så fik jeg en recept på nogle fancy antihistaminer og øjendråber, som måske, hvis jeg er heldig og sol og måne står rigtigt, hjælper bedre.

Så jeg afleverede den stille og rolige, helt oldschool håndskrevne recept. Apotekeren kiggede meget længe på den. Stirrede så mistænksomt på mig og ned på recepten igen. Spørger så: “Har du selv skrevet den?”

Så havde allergilægen behændigt undgået at skrive hvor recepten kom fra, og jeg er jo ikke lige typen der kan huske, hvor jeg befandt mig i Hellerup og hvad stedet hed.

Fik allernådigst udleveret allergi-medicinen – men på den helt mistænksomme måde. Var meget tæt på at råbe, på den helt trætte måde, at hvis jeg selv sad og skrev recepter, så ville jeg nok vælge at udskrive noget lidt sjovere. Men undlod, og forlod apoteket under skarpt opsyn.
Jeg ligner jo også en der fusker herremeget med recepter – på tabermåden, hvor jeg udskriver antihistaminer og øjendråber…

Categories: allergi

NU går det banzai! » « Det svære klik

6 Comments

 1. E-apoteket. The only way. Taste taste og det ankommer til døren. Jeg er pjattet med det – og køber også det meste på nettet i Tyskland hvor reglerne er noget mere lempelige…
  Men ok – jeg HAR faktisk også engang skrevet en recept ud til mig selv så det kan være min moral bare generelt er lidt flosset …

  • The CityGirl

   26. maj 2013 — 20:53

   Jeg tør ikke. Det går sikkert også galt! Jeg holder mig til urter, som jeg selv plukker….

   Den recept du skrev ud til dig selv, den var vel på noget sjovere end antihistaminer? Det håber jeg virkelig!! ;-)

  • Altså, den er ikke så god, den med recepten.
   Var 20 år og mente jeg havde et stort behov for slankepiller… Burde virkelig have valgt noget sjovere!

 2. hahaha soooooo funny! :-) (sorry for laughing). But I seriously hope you will NOT eat nuts and then take the risk of having to take the anti-histamines (even though you suffered to get them) and go to ER. There are blood tests available, they just don’t want to do them. See the link from Mayo Clinic (example for peanuts, but it exists for all nuts..)

  http://www.mayoclinic.com/health/peanut-allergy/DS00710/DSECTION=tests-and-diagnosis

  Oh and a friend tried this website and was happy with the results (I think you can manage to send a strand of your hair for DNA testing without messing it up!? :-) )

  http://allergytesting.info/

 3. Yikes, just a note: the allergy testing website, it’s not 100% sure that that is the one my friend used – but it seems an awful lot like it! Well, there are many out there that can be used..

  • The CityGirl

   27. maj 2013 — 22:51

   Tak for tip! Det må jeg lige se nærmere på :-)
   Har sjovt nok heller ikke rigtig kunne tage mig sammen til at teste på mig selv… Der er bare aldrig et godt tidspunkt til sådan noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑