The CityGirl

Pre-sikring af Dexter

Jeg havde sovet ungefär en time i max koma-søvn på sofaen, da jeg vågnede op og var helt, helt stresset.

Og jeg vidste godt, at det bare var en drøm, men jeg var nødt til at ringe til min far alligevel. Ringe og inderligt bede ham om ALDRIG at hælde sovs udover Dexter i haven. For så bliver hun væk, samtidig med at der foregår bandekrig og udrykning ude på deres villavej. Sådan noget kan jo ende galt!

Og når jeg kender historien om, at min far engang har lukket min moster og onkels kat inde i et skab (køleskab?), så bliver man bare nødt til at tage sådan noget her i opløbet. Også selvom Dexter ikke er en kat, men en hund. Man ved jo aldrig!

Efter at have grinet af, lovede han aldrig at hælde sovs udover min kommende hund.
Det hjalp lidt. Men er stadig lidt stresset over den drøm. Mest på den der WTF-måde.
Fandme godt at man ikke går til psykolog pt. Er sikker på at hvalp+sovs+far+bandekrig+villavej kun kan være guf for psykologer. Det kan jo aldrig bare handle om, at man helst ikke vil have, at nogen hælder sovs udover hunden.

Categories: agurketid

Og en vandtæt hummer » « Et helt nyt niveau af loco

6 Comments

  • The CityGirl

   30. maj 2013 — 23:19

   Ja…. Jeg ved ikke hvorfor … Og jeg ved fandme heller ikke hvordan en sort og hvid hund kan blive væk på en grøn græsplæne bare pga. noget sovs! Det er lidt … sygt…

 1. Mine forældre har en oldgammel drømmetydningsbog. Når man slår op i den betyder, mere eller mindre hvad som helst, at man snart kommer til penge. Det er en stående joke i min familie… Vi drømmer pænt syret i min familie ingen er dog sådan for alvor kommet til penge, men jeg vil da anbefale dig at købe en lotto kupon (eller tilsvarende) bare sådan for en sikkerheds skyld…

  • The CityGirl

   30. maj 2013 — 23:20

   Haha! Lyder som en alletiders drømmetydningsbog! Næste gang du er hjemme hos dem, så slå lige sovs op! Hvis den står der, så er det jo for vildt :-D
   Og må prøve at huske at købe en lotto – som du siger; bare for en sikkerheds skyld…

 2. Et helt nyt niveau af loco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑