The CityGirl

Og en vandtæt hummer

Nåmen, så var det at jeg tog i Maxi Zoo. Og jeg kunne godt mærke, at jeg bare ikke passede sådan helt ind derude. Ligesom de lidt livstrætte teenagere der er ansat til at ekspedere. De var nu meget flinke. Bare lidt livstrætte. På teenagemåden.

Så jeg havde helt ondt af ham den unge knøs, som jeg fik indfanget. Men det må jeg give ham; han forsøgte at løse opgaven med en vis (livstræt teenager-) entusiasme.

Og det er jo også synd for ham, at der kvart i luk kommer sådan en bypige væltende ind af døren og stiller ham tusind spørgsmål om hvalpe-ting. Hvor fa’en skulle han også vide det fra? Han arbejder der jo bare.

Jeg vidste bare, fra det første spørgsmål “Hvilken race er det?” med svaret “Den kender jeg ikke”, så var vi lidt på gyngende grund. Men vi fik både sjusset os frem til seler og snore og kurve og ‘aktivitetslegetøj’. Det var egentlig mest for hans skyld at jeg ofrede en halvtredser på en bold med huller; nu havde han talt så længe om den, og var virkelig inde i den ene del af mine spørgsmål – som egentlig bare lød på “Har du noget legetøj der ikke larmer på den irriterende måde?”

Og så gik jeg op til kassen og smed for 500 kroner hunde-geil op. Og da jeg nysgerrigt kom til at kigge på endnu et legedyr der hang der, og teenagepigen vågnede helt op og glad fortalte at man kunne bruge det i vand, kom jeg også til at købe det. Var tæt på at svare “Aha! Aha! Jamen går det meste ikke bare i vand? Og hvorfor skulle jeg slæbe det med på stranden?” – I stedet ejer jeg nu en hummer der er vandtæt.

Næste gang jeg skal shoppe til Dexter, må det blive på et tidspunkt, hvor jeg ikke har et pludseligt soft spot for livstrætte teenagere. Ingen har jo brug for en fucking vandtæt hummer!

Categories: hund

Fuldt hus på karma-kontoen! » « Pre-sikring af Dexter

7 Comments

  1. hmm.. jeg føler lidt du ikke tager højde for at vi rent faktsik er nogen som er svært glade for vandtætte hummere.. bare vandtætte ting generelt faktisk.. så skulle dexter ikke bryde sig om vandtæt-hummer, så send gerne til herlev med luftpost…

  2. Jeg har været i Maxi Zoo én gang for at finde en lygte til Bertha – og der var også kun livstrætte teenagere, der ikke kunne hjælpe – overhovedet!
    Håber, at det er okay, hvis jeg anbefaler Fru Poulsen på Frederiksberg Allé (de har også en butik på Ndr, Frihavnsgade) – de har sådan nogle lækre ting og de ved, hvad de snakker om!
    Bonnie Dyrecenter på Nørrebrogade er også okay til mindre ting (som legetøj) – og de er også rigtig flinke! :)

  3. Er hummere ikke altid vandtætte eller er der noget jeg har misforstået??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑