The CityGirl

Nu skal der fandme shoppes hund!

Dispensationen gik igennem! Hurraaaaa!!! Nu skal der fandme shoppes hund!
Eller bare en enkelt.

Jeg gad ikke engang tænke særlig meget over det, for med det vanvittige nederlag jeg led til generalforsamlingen, tænkte jeg, at det nok aldrig ville ske.
Men det gjorde det. Og oven i købet på en mandag!

Så hvis alt går efter planen, er Nørrebros sejeste hund flyttet ind her inden sommeren er ovre. Jeg kan se det for mig; det bliver vildt godt. CityGirl & Dexter der spankulerer ned ad gaden. Med solbriller på. Det er bare sådan jeg forestiller mig det lige nu. Tror det bliver noget sværere IRL at montere solbriller på en hund.

Categories: hund

Kampen om halv-svensken » « Hverdagspoesi IX

12 Comments

 1. Hejsa…. Jeg hedder Eddie, er 5 år gammel. Selvom jeg ser meget yngre ud….:-) jeg er blevet til en skilsmisse hund og leder efter et nyt sted at bo… Jeg er nede med alle hundene i nørrebroparken og kender deres ejere… Jeg er en Jack russel terrier og tror jeg ville passe rigtig godt ind hos dig, min mor læser din blog og synes du er ret sej…. Min mor siger du gerne må få mig…..:-)

  • The CityGirl

   14. maj 2013 — 22:02

   Årh! Det er sgu et meget, meget fint tilbud! Tak!
   Som jeg desværre må takke nej til. Ikke fordi jeg ikke tror at Eddie er awesome – men Jack Russel er bare en af de racer jeg (desværre) må sortere fra. Jeg ville egentlig vildt gerne have sådan en, men har erkendt, at den ikke passer ind i mit liv med så meget aktivering som sådan en fin fætter fortjener! Men hvis jeg hører om nogen, som er på udkig efter en sej nørrebronx jack russel, så skal jeg nok sige til :-)

  • @Sara: Nu kan jeg ikke bryste mig af at være helt lige så sej som the CityGirl, men jeg har været trofast læser af hendes blog lige siden en random google-søgning på vandrende milt (don’t ask!) resulterede i at jeg landede på hendes side, og så står jeg i præcis samme shoppe-hund-sitation som hende – dog med præference for en Jack Russel! Så da jeg læste din, eller skal jeg sige Eddie’s, meget fine kommentar, blev jeg en anelse ellevild – kan det på nogen måde tænkes at jeg, selvom jeg ikke er the CityGirl, kan komme i betragtning til at møde Eddie og se om han og jeg er et match?

   • The CityGirl

    17. maj 2013 — 13:37

    Dét synes jeg er en rigtig fin idé! Hvis det kunne være noget, så udveksler jeg gerne jeres mail adresser bag om bloggen – så I slipper for at lægge sådan noget ud på nettet :-)

 2. Hjertelig tillykke. Jeg fik min første hund da jeg var 25 år gl. Det er stadig en af mine allerstørste dage i mit liv (jo jeg har børn) da opdrætteren selv kom og afleverede den. Det var et helt livs ønske der gik i opfyldelse. Glæder mig for vildt t at høre om Dexter og dens liv med solbriller.

  • The CityGirl

   15. maj 2013 — 23:34

   Tak :-)
   Og også godt at høre at man godt kan finde en mand og få børn, selvom man anskaffer sig en hund før det! Man kan jo godt nogle gange tænke, at man kan skræmme mænd væk med den strategi….

 3. Når vi kører med vinduerne nede og hovedet laaangt ud, så er doggles bare et must

  http://www.doggles.com/dog/eyewear/dgil-doggles_ils

  • The CityGirl

   15. maj 2013 — 23:35

   Hahahahaha! Kæft hvor er de sjove! Kan man virkelig få en hund til at gide have dem på? Umiddelbart tvivler jeg :-D

 4. Uh! Stort tillykke. Efter sommer er også min plan. Så skal Instagram druknes i hundebilleder!
  Hvilke racer har du udvalgt som passende, aktivitetsmæssigt? Jeg har svenskerdansk gårdhund, cocker og måskeeeeee bordercollie på listen – men borderen er nok lige aktiv nok med deres trang til at hyrde… ;-)

  • The CityGirl

   15. maj 2013 — 23:36

   Tak! :-)

   Jeg går efter halv-svenskeren (dansk svensk gårdhund). Synes den matcher godt PLUS at de ikke er så dyre, som de andre. Min holdning er jo, at det bare er en hund, så det der med at betale milliarder for dem er ikke lige min kop te :-)

 5. Godt valg. Især det med prisen. Der skal jo være plads til at lægge + 100.000 hos dyrlægen (host)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑