The CityGirl

Kampen om halv-svensken

Efter sølle to dages forsøg på at erhverve mig en hund, føler jeg, at det er nemmere at fikse den der finanskrise eller flyve mennesker til Mars. Bare sådan lige umiddelbart.

I går var jeg ude og se på et kuld halv-svenskere (dansk svensk gårdhund), og jeg havde bare den helt rigtige fornemmelse. Men i et forsøg på at være voksen, besluttede jeg mig for at sove på det, bare for at se om jeg ville vågne op med grund-angst.

Det gjorde jeg ikke. I stedet vågnede jeg op til en sms om at de ikke ville sælge til mig alligevel, fordi jeg bor i byen. Jamen fuck, fuck til jer også! Sendte en mæglende sms retur. Har stadig ikke hørt noget.

Så ringede jeg på en anden annonce og kunne komme ud og se den i eftermiddag. Ti minutter før jeg skulle være der, mens jeg sad i bilen og enormt meget på vej derhen, fik jeg et opkald om at han lige havde solgt tæven. Jamen fuck, fuck til dig også!
Drejede af ved første motorvejsafkørsel og brugte usigelig lang tid på at rage rundt et sted i Herlev/Gladsaxe i den allerbedste myldretid.

Det bliver man bare sådan en lille smule pissed over. Bare lidt. Bare en tolver på skalaen fra et til ti.

Helt kontrær fandt jeg alle annoncer frem igen på halv-svenskerne og ringede fluks til nogen på Midtsjælland. Skal ud og se dem imorgen.

Jeg havde aldrig i mit liv troet at det skulle være SÅ svært at få lov til at købe en hund – og havde egentlig heller aldrig overvejet at nogen kunne afvise mig, som køber. Den kom en kende bag på mig. For at sige det mildt.

Categories: hund

Mød Dexter » « Nu skal der fandme shoppes hund!

8 Comments

 1. Holy cow. How dare they. But why buy a dog? I mean, why not go to a dog shelter and pick one up you like? They have one in Rødovre I think. You could give a great home to a puppy that doesn’t have one :-D Just an idea… unless you really want that half Swedish dog (for reasons that are beyond me).

  • The CityGirl

   16. maj 2013 — 22:07

   Har siddet intenst og fulgt med hos Dyreværnet også – og har aldrig været afvisende overfor at få en hund derfra. Men der er mange faktorer der skal passe sammen der!

   Og hvad fanden er der nu galt med en halv-svensker?! ;-)

 2. Nu ved jeg ikke, om de var imod at have hund i byen eller hund i lejlighed?
  Nogle venner så på hunde et sted, hvor sælgeren netop syntes, at det var super de boede i lejl (på fucking 5. sal endda. Det gjorde jeg simpelthen ikke..), for så vidste hun, at hunden ville blive gået mere/oftere tur med. Det er der måske noget om. Så brug bare det som argument.
  De tog godt også nogle ture op og ned døgnet rundt i starten, inden den blev renlig, pyh!

  • The CityGirl

   16. maj 2013 — 22:09

   Det var også mit argument. Men de stod åbenbart meget fast på, at der skulle være en have…. Tror bare det var mennesker, som aldrig kunne finde på at komme i byen og havde sære fordomme om at bo i byen….

 3. Arghh!!! Nogle folk er så dumme! Så er det sagt!

 4. Ha! Dér har jeg også været. Jeg skulle ved min 1. hund igennem en godkendelsesproces for at få lov til at købe eftersom jeg boede i lejlighed i København (og hunden kom fra Djursland). Det endte godt…det gør det jo altid, og det vil det også for dig.
  Men – jeg er faktisk overrrasket over at du vil ha’ en dansk-svensk gårdhund. Den havde jeg ikke set komme…troede du var til lidt større hunde. Var har du ellers i tankerne?

  • The CityGirl

   16. maj 2013 — 22:10

   Jeg havde egentlig troet jeg skulle have en blandingshund – men de er åbenbart sværere at opdrive end først antaget. I den størrelse i hvert fald. Det har hele tiden været den størrelsesorden jeg har kigget. Synes det er en god størrelse, når man skal have den i lejlighed. Lidt lille, men stadig en rigtig hund :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑