The CityGirl

Et drys af malurt

Helt naivt og optimistisk kørte jeg til Odense i går, i den tro at det ville være sidste gang. At vi aldrig skulle se hinanden mere, og at det var det vi begge gerne ville.
Alt for naiv tankegang, fandt jeg hurtigt ud af.

Og det var ikke fordi jeg ikke fik ros. Bevares, jeg fik så meget, at jeg næsten ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg har det svært nok med almindelig ros, og når det handler om, at mit bid er noget nær det mest fantastiske, så løber jeg lidt tør for ord. ‘Tak’ virker på en måde lidt mærkeligt at sige.

Men da vi så var færdige med at rose mine tænder og tale om hvor FANTASTISKE de er og hvor FLOT de står, kom drysset med malurt.
Tandlæge: Dine hjørnetænder er begyndt at dreje sig igen.
CityGirl: Hmm…. ?
Tandlæge: Bruger du den skinne jeg gav dig?
CityGirl: Nej….
Tandlæge: Men det skal du.
CityGirl: Hvor længe?
Tandlæge: Jae….
CityGirl: Resten af mit liv?!
Tandlæge: Jae…
CityGirl: Ej, det gider jeg jo ikke!

Og det gør jeg jo ikke. Det kommer bare ikke til at ske. Det kan godt være, at det ikke er savle-bidskinnen vi er ude i, men light-udgaven, som man næsten ikke kan se. Men det kommer jo ikke til at ske!

Så jeg forhandlede mig frem til, at jeg bruger den der skinne indtil jeg skal derover igen i næste uge (har allerede snydt med én nat; magter det jo ikke!), og så får jeg også sat en retainer på bagsiden af tænderne i overmunden.
Det virkede dumt at skylle et halvt års helvede ud med badevandet og rykke (næsten) tilbage til start. Men det er fandme trættende, at det her bare aldrig stopper, og jeg skal blive ved med at have dates med Odense i min kalender. Der er snart en af os der bliver nødt til at slå op…

Categories: tandlæge

Dødsnødderne » « Hverdagstanke #38

6 Comments

 1. Jeg har sådan en dims bag på tænderne, som holder dem på plads. Du glemmer hurtigt den er der. Meget bedre en frygtelige natbøjler, den holdt jeg også hurtigt op med at bruge!

  • The CityGirl

   16. april 2013 — 22:29

   Ja, jeg har også en i undermunden – og det er helt fint. Satser på at det heller ikke bliver et problem at have en i overmunden. Har du din der?

   For ja, natbøjler kommer bare ikke til at ske – og slet ikke på livstid!

   • Nej, min er også i undermunden. Man glemmer den helt, synes jeg.

    • The CityGirl

     17. april 2013 — 21:03

     Ja, det er kun når der er nogle genstridige popcorn rester der sætter sig fast, at man kan bande lidt over den. På den anden side, så kan det også være timers beskæftigelse ;-)

 2. Jeg havde også en i undermunden en periode men så blev den fjernet. min søsters tandlæger har vist glemt hendes, så hun har haft sin i 15-17 år (i undermunden)

  • The CityGirl

   17. april 2013 — 21:04

   Det er alligevel lang tid – men hvis det kan blive siddende så længe, så er der jo ikke nogen ko på isen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑