Jeg skal holde op med at foretage mig ting der er hyggelige. Det skaber kun problemer.
Som eksempelvis da en simpel kop kaffe i går hos min moster og onkel udviklede sig til både et glas vin og middag – og en lettere forsinkelse til næste aftale.

Og fordi jeg var forsinket, måtte jeg droppe at køre hjem og stille bilen, og køre direkte hen til baren og mødes med Mr. Whiteaway. Og det var jo også alt for hyggeligt (selvom vi kom til at tale lige vel meget om Erik Brandt. Nøgen. Og fik traumatiseret os begge).

Og når man så har haft en alt for hyggelig aften (nøgen Erik Brandt til trods), så er det rimelig svært at få sig selv i omdrejninger og ud i det der forår (læs: snevejr), for at hente bilen, der naturligvis måtte vige for hyggen (læs: alkoholen), fordi sofaen var langt hyggeligere end at hente biler parkeret random sted i byen.

Jeg må stoppe med at lave hyggelige ting. Det nedsætter disciplinen og fører kun flere hyggelige ting med sig. Det er bare et spørgsmål om tid for det hele går galt.