The CityGirl

Allergi-pigen og Den Lækre Apoteker

Teknisk set har jeg skiftet apotek, fordi jeg er flyttet. Men da der er frit apoteker-valg i Danmark, og mit gamle apotek ligger tættere på arbejde, som jeg af uvisse årsager var hundrede år om at komme væk fra i dag, måtte jeg gå derhen, for at nå det inden lukketid.

Og så stod han der fandme igen. Ham den lækre apoteker. Som jeg teoretisk set ikke har haft et forhold med, men som jeg føler, at jeg har haft nok awkward moments med til at jeg ikke magter flere.

Så jeg bad til, at jeg skulle hen til kassen med hende den unge pige, som jeg (endnu) ikke har haft akavede samtaler med. Det skulle jeg, og da hun råbte mit nummer, var jeg tæt på at råbe “Score!” i ren begejstring over at have vundet ukendt, kvindelig apoteker. Men jeg gjorde det ikke. Det ville have været akavet.

Efter at have fået udleveret p-piller helt smertefrit og uden pinlige historier eller oversharing fra min side, stillede jeg lige et hurtigt spørgsmål om de der antihistaminer: “Må man godt tage mere end en om dagen?”
Jeg antog naivt, at det ikke var et svært spørgsmål for en der arbejder på et apotek. Forkert! Straks gik hun over til Den Lækre Apoteker, og på et nanosekund så jeg for mig, hvordan jeg i korte øjeblikke efter, ville stå og fortælle pinlige ting til ham om min allergi.

Heldigvis kendte han ikke svaret (wtf?!) eller også havde han travlt. I hvert fald gik hun ud bagved og kom tilbage med den gamle apoteker. Ham der altid synes jeg stiller mærkelige spørgsmål eller skal have fucked up ting, som aftersun i januar.

Denne gang virkede han som om, at min spørgsmål var af okay karakter, og holdt et laaaangt foredrag for mig om næsespray og øjendråber og alt muligt andet.
Jeg ved det faktisk ikke. For jeg stod og holdt øje med Den Lækre Apoteker ud af øjenkrogen, for at sikre mig, at han ikke også kom og joinede samtalen. Han var jo blevet inviteret i første omgang.

Det resulterede i, at jeg købte alt hvad der blev sat på disken, kørte kortet igennem og først så på kvitteringen da jeg kom ud derfra. 97 fucking kroner for verdens mindste flaske øjendråber! Og 79 fucking kroner for, åbenbart, verdens mest fancy næsespray!

Det går bare ikke. Altså det der med at gå på apoteket. Enten ender jeg med at købe hele butikken eller også mister jeg alle mine sociale filtre og fortæller dem bare mere end hvad godt er. Jeg ved ikke helt hvad der er værst; blødende konto eller retarderet personlighed. Findes der folk man kan hyre til at gå på apoteket for en?

Categories: allergi

Og så skal den skide guld! » « Tak, Dan!

8 Comments

 1. Er der ikke masser af apoteker i København? Du kan vel bare tage et nyt apotek hver gang – så sker der ikke noget ved lidt oversharing, da du alligevel aldrig skal derind igen. :)

  • The CityGirl

   24. april 2013 — 19:45

   Det er selvfølgelig en mulighed… Men på et tidspunkt løber jeg vel tør for apoteker i København. Plus, at jeg ikke er sikker på, hvor fedt det vil være at sprede min pinlighed udover HELE byen… ;-)

  • The CityGirl

   24. april 2013 — 19:47

   Måske jeg skulle gå over til det. Men hvad gør man så hvis man har spørgsmål? Det er jo det der er problemet… Jeg har ALTID spørgsmål… Som bliver til pinlige spørgsmål….

 2. Altså! Det der apotek er åbenbart gået hen og blevet no-go område for dig, så kan du ikke bare invitere ham den lækre apoteker ud til en kop kaffe? du skal jo alligevel aldrig ind på det apotek igen

  • The CityGirl

   24. april 2013 — 19:48

   Er du sindssyg! Det vil jo blive jordens værste date! Tænk på alt det oversharing jeg vil komme til, bare fordi jeg ved han er apoteker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑