Der findes bare ikke noget bedre end at komme hjem efter to ugers awesome ferie, og så finde et brev fra et eller andet latterligt advokatfirma der truer med bål og brand og inkasso og RKI. På grund af nogle regninger som jeg aldrig har set – i øvrigt fra YouSee, hvor jeg ikke er kunde.

Og når der så står fancy ting i brevet som: “Hvis de er uenig, beder vi Dem venligts skriftligt fremsætte deres indsigelse over for os inden 10 dage. I modsat fald, og hvis De ikke betaler inden 10 dage, vil de blive indberettet til Experians RKI-register.“, bliver man ikke særlig træt, og har ikke særlig meget lyst til at råbe: MEN JEG VAR JO I MEXICO OG ER SLET IKKE KUNDE HOS YOUSEE!

For der er gået 10 dage. Ergo er jeg nu røget i RKI, mens jeg har ligget på strand i Mexico. På grund af nogle regninger jeg aldrig har set, fra et firma hvor jeg ikke er kunde.
Måske er det bare fordi jeg har jetlag, men jeg føler det hele er en kende uretfærdigt.