Det startede egentlig bare med, at vi lå på en beachbar og pludselig hørte verdens bedste sang, som ingen af os kan forstå at vi aldrig har hørt før!
‘I-95 Asshole song’ af August Campbell. Den pæne sviner, hvor det pludselig var okay at sidde og synge “You’re an asshole tonight”.

Så drømte vi lidt om at slå os ned som countryband, kun med den sang – og måske lidt Dolly.
Det virkede rigtigt, her i Mexico i 30 graders varme og en troværdig lille buzz.
Men jo flere dage vi kom ind i ferien, jo mere blev country-drømmene skubbet i baggrunden, for det der mariachi musik er jo awesome! For ikke at tale om tøjet!

Så nu er det det vi gør. Det virker som det rigtige, her i Mexico i 30 graders varme og en troværdig lille buzz. Så jeg spiller på trompet og Manufakturhandlerinden spiller på den lille bongo-tromme. Og indtil vi finder resten af bandet, har vi sat vores egen lille zoo ind som backing group; næsebjørnen D’shawn på franskbrød, delfinen Lizzie som forsanger og pelikanen El Prebsi som allround musiker (og til at bære grej) – og tranen Francois er manager. For mariachi bandet The Stardust McMagicpants! (Hvis man kan få stemmen fra X Factor med til at introducere os hver gang, vil det sidde lige i skabet.)

For med så mange mariachi bands hernede, hvor størstedelen er lidt småfulde, så må der sgu være mange penge at hente. Og man skal jo bare arbejde et par timer om aftenen. Masser af tid til at ligge på stranden og blive solskoldet. Og måske lyder The Asshole Song også alletiders i mariachi version?