The CityGirl

Leave Britney alone!!!

Forlader du mig?! Bare sådan?! Har det slet ikke betydet noget for dig, at vi har været sammen i så mange år?!“, havde jeg lyst til at svare. Også lidt: “Leave Britney alone!!!
Men det er jo bare fordi, at når man først får pisket dén stemning op, så ligger den altid lige lidt på tungen.

Min bankrådgiver har lige slået op med mig, og det er bare en helt ny følelse for mig. Det har jeg aldrig prøvet før. Vi har været sammen siden jeg flyttede hjemmefra. I godt og ondt, kassekreditter, overtræk, frakendelse af Visa/Dankort. Voksenhed og boligkøb og -salg. Bilkøb, gæld og budgetter. I plus og minus. Alle opture og nedturene.

Men om nogle måneder er det slut. Nu skifter hun til et andet job, hvor man skal være røvrig for at hænge ud med hende – eller bare have gæld for langt mere end jeg har. Eller “bankforretninger”, som de jo så diplomatisk siger det.

Jeg overvejede et splitsekund at sige, at jeg så blev nødt til at låne en halv million. Men det vil jo også være lidt tragisk. Man vil jo ikke være den der ikke kan klare et break-up, og bliver ved med at rende efter den anden.

Så jeg fandt et kompromis, og skrev, at jeg måske skulle låne 100.000,- mere til en altan. Måske jeg alligevel kan få lov at komme med i de riges klub på den måde – og uden at virke alt for desperat?

Indtil da må jeg bare nyde de sidste måneder vi har sammen. Jeg håber hun inviterer i teatret igen. Også selvom det er musical. Jeg tager hvad jeg kan få!

Categories: økonomi

Get it while you can! » « Ægte I-lands problemer II

4 Comments

  1. Du håndtere dine break-ups med klasse. Det viser historien…;-)

  2. well. det kunne jo være, at du kunne lære mig den disciplin :-)

    • The CityGirl

      5. marts 2013 — 19:12

      Det er ikke raketvidenskab; man skal bare lade være med at gøre noget dumt. Og hvis man bliver dumpet af sin bankrådgiver, skal man bare finde en rebound-rådgiver… Den er så lidt ny for mig, så der kan jeg ikke rigtig give råd til hvordan man gør det….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑