The CityGirl

Get it while you can!

Det er jo fucking forår i dag! Hvilket jo gør, at man er lige ved at blive forelsket i alt og alle. Alle er i godt humør. Selv buschaufføren i morges.

Og jeg gik all in efter jeg havde set ud af vinduet. Ballerinaer i stedet for støvler. Læderjakke i stedet for vinterjakke. Og solbriller! Åh, hvor har jeg savnet at have solbriller på! Verdens bedste beklædningsgenstand, som bare får en til at se cool ud, selvom man sidder og småsover.

Det eneste man bør gøre på en dag som denne, årets eneste forårsdag (for lige om lidt bliver det jo vinter igen), er at sidde i solen og drikke kaffe. Og jeg forstår egentlig ikke at det ikke står i min kontrakt, at det er det jeg skal. Eller at min chef ikke har sendt mig hjem igen. Det kan kun være en fejl.

Categories: agurketid

Ffs! » « Leave Britney alone!!!

3 Comments

  1. Jeg luftede ideen om solskins-fri allerede igår. Det virkede ikke …

  2. Mmmmmm læderjakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑