The CityGirl

Ægte I-lands problemer II

Det er kun få ting jeg hader at shoppe. Til gengæld hader jeg det på den helt rasende måde. Det er primært jeans og bikini, men nu kan jeg jo så også tilføje kuffert til den liste. Heldigvis fik jeg løst det første I-lands problem og opgraderede bare fuldstændig og kastede en masse penge efter det.

Mere besværligt har det været med bikini. Hvilket ikke er overraskende; bikini problemet har jeg ignoreret de sidste tre år og insisteret på at min gamle H&M sag overhovedet ikke er ved at falde fra hinanden. Det går jo også okay, når man bare kun er i farezonen for at have den på herhjemme. For det bliver jo alligevel aldrig sommer, så derfor har jeg nemt kunne nedtone hele mit bikini-hysteri.

Indtil for et par uger siden, hvor det brød ud i fuldt flor. Hvor jeg både hel og halvhjertet har forsøgt at stampe en bikini op af jorden. And good luck with that i februar måned!
Tilsidst kastede jeg håndklædet i ringen og bestilte to på H&M. De kom i sidste uge, og jeg har ærlig talt ikke orket at konstatere at de ikke passede alligevel.

Så tog jeg mig sammen i dag. And what do you know?! De passer herregodt OG det ser ud som om jeg rent faktisk har bryster i dem! Det er bare en bonus win som jeg overhovedet ikke er vant til. Og hvis jeg er heldig får de også min krop til at se mindre smølfe-farvet ud. Men det er egentlig ligemeget. Bare jeg har bryster, så er jeg glad.

Categories: ferie

Leave Britney alone!!! » « Der hvor gode idéer dør

3 Comments

 1. Every so often you remind me of myself. Nothing worse than bikini shopping. I solved mine via online as well! But what did you do about the suitcase issue? Did you find somewhere to get a good one? I’m looking as well so let me know ;-)

  • The CityGirl

   4. marts 2013 — 21:27

   Jeg byttede kufferten til en større – og til en Samsonite. Det er jo kun dem der kan lave kufferter i størrelser man kan bruge til noget! De andre er jo enten alt for små eller alt for store… Suk!
   Men jeg har bare købt den i Neye – ved heller ikke lige hvor man ellers går hen og finder kuffert ;-) De har et okay udvalg!

 2. Big suitcases – check. Samsonite best – check. Now if you tell me that, like me, you hate those people that travel light and pack a match box we might be in for some spooky similarities. I need to find me a big Samsonite as well just need to seek out a good deal (and Neye is not always the cheapest… or the smartest… or). But it sure sounds like you are almost all set to go! Exciting, hope you’ll have an amazing trip :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑