The CityGirl

Velkommen hjem, skatter!

I 45 dage har vi været adskilt – og hold nu kæft, hvor har jeg savnet hende! Miss M. Min bil. Som kom hjem i dag til Nørrebro, efter at have været i eksil i forstæderne hos min søster siden 21. december.

For dengang for 45 dage siden, hvor jeg blev sat på det absurde narko, var der jo totalt køreforbud – hvilket jo gav meget god mening, kva at jeg nærmest blev til en grøntsag med trang til tusind timers søvn i minuttet.

Men jeg savnede alligevel Miss M. Det var hårdt at vide, at hun var så langt væk. At hun nu transporterede små niecer i børnehave og generelt var blevet udstationeret til et forstadsliv, uden nogen egentlig havde spurgt hende om hvad hun havde lyst til.

Så da jeg endelig vågnede klokken et, efter endnu et insisterende opkald fra min søster, og en god håndfuld sms’er, som jeg havde sovet trygt fra, var jeg hurtigere ude af fjerene end nogensinde før!
Ja, selvfølgelig kan I komme forbi nu! Jeg giver en kop kaffe! Og jaja, jeg er vågen. Sort of. Og ja, jeg er påklædt (tager det absolut som en kompliment at min søster og svoger troede jeg havde været i byen og score hele natten. I virkeligheden havde jeg ligget og set House of Cards til klokken fem i morges. Hvad kan jeg sige; jeg elsker når Kevin Spacey er et dumt svin!).

Miss M er hjemme! Og hold nu op hvor skal vi i Føtex og købe stort ind! Og alt mulig andet! Hell, jeg giver en tur til IKEA, hvis nogen har lyst! Det her skal sgu fejres.

Categories: agurketid

Det er en trist historie » « Es seguro nadar aqui?

5 Comments

  1. Er du så helt færdig med den kæbe-bøjle-o.s.v.-historie nu?

  2. Ikea! Mig want! Hvis altså Miss M gider køre en omvej på omtrent ialt øhh… Cirka 80 km? Men lover en idyllisk tur. Og jeg gir en is i ikea eller kanelbulle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑