The CityGirl

That Awkward Moment III

Hvor man bliver brændt af.
Efter at have stået og barberet ben und so weiter, efter tre måneders vinter og post-operations-sump, hvor det aldrig lige var skraberen der var opprioriteret.

Og man ved ikke om man er sur over at man har spildt en god halv time i badet, hvor man bare kunne have sumpet på sofaen, eller om man er sur over, at man egentlig ikke kan være sur, givet det faktum, at vi jo ikke er kærester eller noget. Overhovedet.

Eller om man i virkeligheden er pissesur over at være blevet hylet totalt ud af den, efter at have fået alt for mange beskeder indeholdende alt for mange følelsesladede ord, men hælder mest til bare at være sur over at være brændt af, for ingen skal brænde mig af! Heller ikke åndssvage mænd, som jeg måske ikke vil have. Det er sagen uvedkommende.

Categories: mænd

Fuck 14. februar! » « Bare rund op til 40

2 Comments

  1. Årh det er dårlig stil. Hader at blive brændt af! Og når man har barberet ben så har de mænder fandeme bare at dukke op! Nå.

  2. Nemlig…måske vil man ha’ ham, måske ikke…Men det er fandme ikke noget han bestemmer ved at brænde én af. Argh! Det fede er at om 2 dage så fatter du nada af hvorfor du var så sur…hverken-eller…sådan kan jeg i hvert fald overraske mig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑