The CityGirl

Kære Magasin

I går meget op i jeres kunders tilfredshed – kunne jeg i hvert fald konstatere, da jeg forlod jer i dag og blev mødt af dette skilt:

(Jeg beklager at billedet er så rystet, men der stod to kinesere ved siden af, så jeg skulle skynde mig inden de troede jeg tog billeder af dem)

For kort forinden havde jeg forgæves forsøgt at bytte nogle fødselsdagsgaver, blandt andet en Chanel neglelak. Jeg fik den igår, og forsøgte at bytte den i dag – men blev mødt af arrogant, uforstående ekspedient, der overhovedet ikke gad ulejlige sig med mig. Bare fordi den ikke var plomberet.

Og det er her, jeg bliver en lille smule pisset af. For det er jo ikke MIN skyld at nogen hos jer har glemt at plombere skidtet. Som jeg sødt prøvede at forklare, så havde jeg fået den igår og den var, som enhver idiot kunne se, fuldstændig uåbnet.

Men svaret var “Det MÅ jeg slet ikke!”, som om jeg havde rakt hende et stykke radioaktivt uran. Og da jeg forsøgte at påpege, at fejlen lå hos jer, blev det også affejet.

Så kære Magasin, hvad skal man så gøre? Når I glemmer at følge jeres egne regler, og derefter nægter at hjælpe, eller overhovedet forsøge at finde en løsning, så bliver man en kende træt af jer.

Kh The CityGirl, som har en FULDSTÆNDIG UÅBNET, UBRUGT Chanel neglelak i overskud.

Categories: fødselsdag

Jeg tager skruerne med mig når jeg går! » « 4 + 5 = 32

6 Comments

 1. Nogen af dem som arbejder derinde ligner virkelig også nogen gimber som tror de er noget fordi de arbejder i Magasin, lidt ligesom de fyre der tror de er lækre fordi de arbejder i Joe & the Juice .. Hey, lav en annonce herinde på bloggen hvor neglelakken sælges, og husk aldrig at handle mere hos folk der selv tror de er supermænd og kan det hele, de har bare glemt hvordan man flyver

  • The CityGirl

   19. februar 2013 — 00:28

   Ja, jeg var også bange for de der parfume-damer i Magasin da jeg var barn. De har desværre ikke ændret sig. Det er mærkeligt. Sidst jeg interagerede med en af dem, var da jeg skulle købe en Lancôme mascara, som ikke var vandfast, men fortalte hende (som ren bonus info) at den faktisk var rimelig vandfast, når man var på stranden (det var om sommeren jeg købte den). Hun kiggede på mig som om jeg var total idiot og belærte mig om at den absolut ikke var vandfast…

   • Hah, jeg har også engang været i Mac i Magasin for at købe, hvad jeg troede var en cremeøjenskygge. “Det er altså en eyeliner” sagde ekspedienten. “Nå men min mor har den, den kan også bruges som øjenskygge.” – “Nej. Det er en eyeliner!” Havde lyst til at gå uden at købe den, for hun var jo tydeligvis ikke særlig interesseret i at sælge noget… (men det var sådan en pæn farve, så jeg købte den alligevel. Kan bare slet ikke se, hvordan man overhovedet kan lægge den som eyeliner, men det er en rigtig flot øjenskygge!)

    • The CityGirl

     19. februar 2013 — 16:39

     Arhmen, Cecilie! Hvordan kan du også sige at det er en øjenskygge når det så TYDELIGT er en eyeliner! Hahaha!
     Tør du overhovedet gå forbi Mac med den på som øjenskygge? Du kunne jo blive lynchet af de damer :-D

 2. Hvilken farve..? For så kunne jeg sagtens være aftager.. :)

  • The CityGirl

   19. februar 2013 — 00:31

   Der står på pakken: “Le Vernis 08 Pirate”

   Ifølge giveren af gaven er den det nye sort (som altså er rød), og det alle de unge vil have ;-)
   Jeg har bare to (ikke Chanel) stående, som ligner fuldstændig i farven, og eftersom jeg ikke bruger neglelak særlig meget, da det fordrer at man skal sidde stille i uendeligheder før det tørrer, så tænkte jeg, at sådan noget dyrt stads virkelig er spildte (flotte) dråber på mig!

   Er du interesseret? Smid evt. en mail på kontakt@thecitygirl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑