The CityGirl

Jeg tager skruerne med mig når jeg går!

Jeg tror ikke helt på det, men jeg fik faktisk at vide, at til tjek i Odense i dag, at jeg nu er udskrevet. Alt er peachy peachy for “Hvorfor skulle det ikke være det?”, spurgte tandlægen, da jeg forsigtigt spurgte om alt var godt.

Jeg havde lidt forventet at få taget et røntgenbillede, hvor hele afdelingen efterfølgende skulle stå og klappe af mig og fortælle hvor fint alting så ud, uden mere snak om små næser og smalle kæber, og hvad de ellers har fundet på af spottende ting igennem de sidste måneder. Men sådan skulle det ikke være.

I stedet fik vi os bare en snak om løst og fast og kæber og smerter og ikke-smerter, og målte hvor højt jeg kunne gabe (3,5 cm nu! Wuhu!), og talte egentlig mest om gourmetburgere fra Haché, som jeg syntes var udmærket pejlemærke for, at det egentlig gå den rigtige vej, når man kan gabe over sådan en. (Damn you, Haché, at I pludselig er tilgængelige på Just Eat! Allerede en lidt dyr flirt…).

Og så skal jeg bare fortsætte med de der gabeøvelser, altså dem som jeg har pjækket fra i to uger… Og hvis vi holder os til planen denne gang, så ses vi aldrig mere! Det er det jeg satser på. Jeg gad ikke rigtig høre på, at det jo godt kunne ske igen, at den brusk kan blive besværlig igen (selvom den dog kun scorede en 2’er på deres skala over smadret brusk), og at vi så “bare gør det igen”.

Jeg sætter alle mine penge på, at vi er SÅ færdige med hinanden, OUH og jeg. At jeg kun skal til Odense én gang mere til tandlægen, og så lukker vi den sag. Der er ligesom bare grænser for hvor meget man gider det pjat.

Så med mindre de løj omkring hvorvidt skruerne i mit hoved udløser terroralarm i sikkerhedskontrollen i lufthavne, så vil jeg aldrig se dem for mine øjne igen. For hvis jeg bliver snuppet der, så tager jeg hele kæbekirurgisk afdeling med mig i faldet.

Categories: tandlæge

Hverdagstanke #36 » « Kære Magasin

5 Comments

 1. Wuhuuuuw! Tillykke med kæbe og alt! Men den der brusk-skala – hvad går den til/fra? Er 2 godt?

  • The CityGirl

   19. februar 2013 — 22:32

   Brusk-skalaen går fra 1 til 5, hvor fem er totalt smadret i smulder.
   Det er min ikke, den er kun lidt smadret. Så det kunne være bedre; det bedste er vel overhovedet ikke at befinde sig på den skala, men i det mindste har jeg noget brusk! Eller hvad man nu siger…

 2. Tillykke med det farvel. Det tog også sin tid!

  Og lufthavns-sikkerhedskontrol-mæssigt bliver du nu sat i bås med folk med pagemaker og kunstige hofter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑