The CityGirl

I kan jo bare blive hjemme

Min farmor var et utrolig lavpraktisk menneske. Træsko var yndlingsskoen og jeg tror aldrig jeg har set hende i andet end en praktisk buks. Og når vi andre brokkede os lidt over diverse rejser, som man jo altid kan gøre, var hendes svar altid: “I kan jo bare blive hjemme”. Og det er jo rigtigt. Det er svært at argumentere imod.

Og det tænker jeg lidt på, her mens Manufakturhandlerinden og jeg planlægger vores rejse til Mexico. For i virkeligheden er vi jo lidt bange for diverse ting.
Eksempelvis er vi begge rimelig bange for at blive skudt og/eller kidnappet. Også for at blive tvunget til at være narkokurer og ende i et mexicansk fængsel, og skal bruges resten af vores liv på at være en eller anden tyk mexicansk, scary dames bitch.

Manufakturhandlerinden er også bange for at der skal komme en tsunami – og så har hun det overordentlig stramt med kryb. I særdeleshed edderkopper. Så jeg har edderkoppe-vagten (hun har så kakkelak-vagten, hvilket hun ikke ved endnu).
Og hvis man lægger oveni, at vi begge er rødhårede med rimelig solforskrækket hud, så er det jo nærmest direkte dumt at tage til Mexico. Hvis man ser bort fra, at vi planlægger at bruge det som våben, hvis der er nogen der vil forsøge at rulle os; så smider vi bare tøjet og blænder dem.
Så det ville være nemmere bare at blive hjemme – eller tage en stille og rolig bustur til Harzen.

Men man skal jo også arbejde med sig selv og udfordre sig selv (er der altid nogle selvudviklingstosser der siger) – så det må være det der er argumentet. Sammen med en afsindig trang til ferie, sol og sommer. Og enkelt drink.

Der er to uger til, og jeg kan næsten ikke vente. Faktisk er to uger næsten en evighed! Og jeg kan ikke komme i tanker om, hvornår jeg sidst har fortjent en ferie så meget som jeg fortjener denne. Og når man har det sådan, så kan man også godt tænke, at hvis man ender med at blive tvunget til at være narkokurér og ender i mexicansk fængsel, så er det næsten det hele værd. Næsten.

Categories: ferie

En nat med Oscar » « Hverdagstanke #36

8 Comments

 1. “Hvorfor bekymrer sig om noget der aldrig kommer til at ske?” Sådan ville min farmor have sagt til dig.

  • The CityGirl

   23. februar 2013 — 21:10

   Tjae… Det er også et meget godt spørgsmål ;-)
   Men man er jo også dum, hvis ikke man lige tager sig lidt forholdsregler, og eksempelvis forsøger at undlade at flyve til Mexico City og sårn…

 2. Manufaktakturhandlerinden

  23. februar 2013 — 20:07

  … er det mig der har kakkelak-vagten?

  • The CityGirl

   23. februar 2013 — 21:11

   Ja…. Er det ikke fair nok? Jeg mener, jeg har jo edderkoppe-vagten, og har det betydelig mere stramt med kakkelakker….

 3. Gad vide, om du ville få lov at blogge fra et mexicansk fængsel? Forestiller mig, at der kunne komme ret interessante indlæg ud af et ophold netop der …

  • The CityGirl

   23. februar 2013 — 21:35

   Det håber jeg. Jeg tænker, at man måske kan få et kvarters internet-tid om måneden, hvis man har udvist god opførsel i et par år?

 4. Om to uger skal jeg med mand og unger til Lalandia. Hvis du til den tid stadig bekymrer dig om turen kan vi bare bytte. Jeg er ikke bange for hverken kryb eller tsunami. At være mor er pretty much det samme som at være nogens bitch (gætter jeg på) og jeg tåler solen nogenlunde ok.
  Du kan så hænge ud i det “eksotiske” uden nogle af problemerne. Total win win :-)

  • The CityGirl

   24. februar 2013 — 22:00

   Årh, hvor er du sød, at du sådan tilbyder at hjælpe!
   Jeg tænker lige over det, men hvis jeg stadig har issues når vi nærmer os afrejse, så bytter vi bare! Tak! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑