The CityGirl

Fuck 14. februar!

14. februar, eller Valentins Dag, som den jo hedder nu, har bare aldrig været noget særligt for mig. Faktisk er den dag muligvis årets mest ligegyldige dag. For efter 14. februar, kommer 15. februar – som i modsætning til dagen før, ER årets vigtigste dag. For det er min fødselsdag.

Sådan har det nu været i 32 år. Og det bliver det faktisk ved med til min død.
Derfor er det lidt irriterende at alle prøver at hype d. 14. som noget specielt, når vi alle ved, at den ikke er det. Og det der nymodens pis med Valentins Dag, køber jeg bare ikke.

14. februar vil altid bare være dagen, hvor jeg venter på min fødselsdag. Hvor jeg som barn ikke kunne sove. Og hvor jeg nu som voksen, bruger aftenen på at lave creme brûlée. For i aften kommer mine venner på besøg og vi skal holde fødselsdag.

Og for første gang i mange år i mit voksne liv, glæder jeg mig. Selvom tallet 32 er nederen (ikke pga. summen, men fordi det bare er et røvkedeligt tal, ligesom 23 og 26 osv), så véd jeg bare, at det bliver en awesome aften! Også selvom det er mig der skal stå i køkkenet (den slags fikser man bare ved at servere nok bobler for gæsterne inden middagen!).

Det bliver en god aften. Det er fredag, jeg har fødselsdag – og jeg har fået frøsnapper til morgenmad. What’s not to like?

Categories: fødselsdag

Filetér! Filetér! Filetér! » « That Awkward Moment III

8 Comments

 1. Tillykke….og det skal bare være en awesome dag. Færdig!

 2. Sikke et flot fødselsdagbord. Passende, nu hvor du tager hul på dit tyvende år som teenager :) Tillykke!

 3. Tillykke :-)
  Det lader til du forstår at fejre dig selv, sådan skal det være!

  Ps: forstod ikke lige det med at 32 skulle være et kedeligt tal, men nu er jeg jo også fuldstændig talblind så hvad ved jeg :-)

  • The CityGirl

   16. februar 2013 — 15:08

   Tak – og ja, hvis man bare indkalder folk og beordre dem til at fejre en, så går det faktisk ret godt ;-)

   PS. Det er ligesom når jeg hader ordet ‘kæbe’ eller ‘menstruere’ (brrrr!) – virkelig nederen ord. Og sådan synes jeg bare også nogle tal kan være. I know, jeg er sær ;-)

 4. Øv, nu blev klokken over tolv, så det kan kun blive til et forsinket tillykke. Men pyt, hellere sent end aldrig, siger man jo …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑