Nåmen, så var det man kom til at interagere med alkohol både fredag og lørdag. Fredag fordi det var fredag, og lørdag skulle vi jo holde rejsemøde – som mest gik ud på at skåle og highfive uendelig mange gange over at vi skal til Mexico.
Og så også bare lidt på grund af det faktum, at jeg har sådan cirka tre måneders liv at indhente.

Jeg tror bare ikke, at det er vejen frem, at køre dobbelt i weekenderne for at indhente det tabte liv. I hvert fald ikke, hvis jeg tager i betragtning, at min krop stadig hader mig lidt i dag.
Og selvom det var rart mens det stod på, så var det knap så rart at vågne op både lørdag og søndag arm i arm med det lille grønne monster.

Faktisk er jeg lidt træt af, at det lille grønne monster stalker mig SÅ meget jo ældre jeg bliver. Det kan godt være at han synes ældre kvinder er alletiders, men følelsen er bare ikke gensidig, når han har for vane at stjæle mine penge, pisse i min mund, lægge en død hamster derind og slå mig i hovedet. Det er en lige så misforstået score-strategi som når mænd skriver random ord uden mening eller kontekst til en klokken kvart i kvalme.