The CityGirl

Bare rund op til 40

Hej, jeg hedder CityGirl og jeg har ikke noget liv!
Er i hvertfald den yderst presente følelse, jeg sidder med pt. For det har muligvis været verdens kedeligste dag. Effektiv, bevares. Men røvkedelig.

For der er det ved det, når man er sat ud af hverdagsspillet i tre måneders tid af kæber og suspekte drugs, så er der ikke rigtig nogen der kommer og ordner rengøring og vasketøj (okay, min mor tog en enkelt vask med da jeg havde influenza), og de der sporadiske forsøg undervejs på at opretholde en facade, har bare været lidt for syns skyld. Måtte jeg konstatere i dag.

Men givet det faktum, at jeg har inviteret først vennerne til det helt store middagsselskab, og dernæst familien til fødselsdagstamtam, så kunne jeg ikke sidde eksploderet vasketøjskurv og støv overhørig. (Hvad fanden har jeg tænkt på, at skulle lege den helt store værtinde?!).

Så jeg har da brugt dagen i dag på at vaske fem vaske, støvsuge hele hytten OG vasket gulv. Udover at arbejde, forståes. Bare fordi man kom til at invitere folk over til fødselsdag.

Men det der faktisk nager mig allermest er, at jeg kom til at sige til sygeplejersken, der skulle vaccinere mig i går, at jeg var 32. Tre dage før tid. Det er bare ikke særlig tjekket! Før jeg ved af det, runder jeg vel bare op til 40.
Jeg er muligvis kedelig. Jeg er muligvis gammel. Men jeg er kun 31! 2 dage endnu.

Categories: alder

That Awkward Moment III » « Hverdagstanke #35

4 Comments

 1. Ok, I’m going to be honest – this is exactly what I thought today after reading your Hverdagstanke post regarding biksemad – that you need to get a life. But considering your recent hardships and crap you had to go through, I didn’t think it fair to bring up. I’m glad it’s out now haha Either a life, or a new set of friends, and definitely more TV channels. Oh, and where’s my birthday party invitation!?? Ghastly, my dear ;-)

  • The CityGirl

   14. februar 2013 — 00:02

   Haha! Men selvom jeg ikke har noget liv, og slet ikke har styr på min alder, så har jeg nok det reeeeeneste og mest opryddede hjem i Kbh! Og en tom vasketøjskurv ;-)

   Til forsvar for biksemads indlægget, så er det noget jeg har tænkt på i årevis; også dengang jeg havde et liv. Var nødt til at komme af med det…

   Og så gør det det bare heller ikke bedre, at jeg i denne uge arbejder hjemme (alle andre holder vinterferie; ingen grund til at sidde alene på kontoret…). Det bliver tingene ikke særlig interessante af.
   Jeg undskylder for manglen på liv, og vil arbejde seriøst på det – og fik du ikke brevduen med invitationen? Det kan jeg ikke forstår… ;-)

 2. Oh oh, well since the biksemad issue was in reality one of life’s unresolved philosophical dilemmas, then it actually proves the opposite – the existence of life instead of lack of same. Boy, I’m glad we got that one resolved then :-D However, on a more serious note, you need to spend more time training your pigeons :-D But thankfully you got plenty of time to make it before you hit 40 – that birthday party I better get the invitation to ;-)

  • The CityGirl

   14. februar 2013 — 11:33

   Jeg lover, at jeg nok skal træne brevduerne bedre! Forstår det ikke… De plejer at være gode… Men når jeg fylder 40, så er der styr på det! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑