The CityGirl

Alt godt kommer til den som venter

Endelig, endelig, endelig kom der noget ordentlig vintervejr! Det kan godt være, at jeg er den eneste i Danmark, der siden 28. januar har siddet og tjekket vejrudsigten, kun med øje for sne og frost – og har været helt slukøret, når selv den mest entusiastiske meteorolog har meldt hus forbi.

Men i dag skete det omsider! Alt godt kommer til den som venter, og i dag kunne jeg spankulere rundt i mine Moonboots og inkassere adskillige misundelige blikke (eller også troede de jeg var skør. Svært at vurdere).

20130212-160556.jpg

Jeg var så meget i ekstase over at have mine Moonboots på, at jeg faktisk ikke helt registrerede at mine kinder var ved at falde af. Hvis ikke det var fordi jeg også skulle arbejde i dag, så havde jeg helt sikkert løbet gået stået nede i Nørrebroparken hele dagen.

Categories: vejr

Hverdagstanke #35 » « Forfejlet score-strategi

4 Comments

  1. Er vild med, at din sætning “…mine kinder var ved at falde af”… bare får lov at stå dér på linje med alle de andre ord; helt uden nogen forklaring. Klart. Det sker jo satme også hele tiden.
    :-)

  2. HA! Du tager det billede og lægger det om til at være sort/hvid grynet – og vupti, så har du et billede fra månen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑