The CityGirl

Ægte I-lands problemer

Fuck, det er hårdt at have ægte I-lands problemer!
I lørdags fik jeg endelig taget mig sammen til at købe en ny kuffert. Jeg vurderede, at to uger i Mexico nok ikke rigtig kan pakkes i en håndbagage. Men hvem skulle vide, at kuffert-indkøb kvalificerer sig til en af verdens største udfordringer?

Man vil jo ikke være den der pådrager sig opmærksomhed med verdens største kuffert. Men man gider jo heller ikke skulle gå alt for meget på kompromis med hvad man skal pakke – eller for den sags skyld slæbe hjem af ubrugeligt turist crap.

Så det talte jeg lidt med ekspedienten om. Og hun rådede mig til den lidt mindre kuffert, som jeg så pludselig syntes så vanvittig lille ud. Men så sagde hun: “Du må godt gå hjem og prøvepakke, og så komme tilbage og bytte, hvis det er.”

Nu har jeg prøvepakket. Fik faktisk plads til alt tøjet i den ene side. Men så hældte jeg tusind par sko ned i den anden side, og så var jeg et eller andet sted lige vidt. For hvor skal toiletsagerne så være? Og dem er der jo være mange af! Jeg antager eksempelvis at jeg bliver nødt til at have hele arsenalet af hårprodukter med, fordi jeg er angst for at komme til at ligne Monica i Venner.

Jeg bliver simpelthen nødt til at have en second opinion på mine I-lands problemer. Det er jo faktisk ikke så ligetil at være et priviligeret menneske i et rigt land! Det kan godt være lidt hårdt.

Categories: ferie

I tilfælde af mytteri » « Hverdagen må vente

22 Comments

 1. Hahaha! Prøvepakning! Hmmm… lad mig gætte: du glæder dig lidt?

  • The CityGirl

   27. februar 2013 — 22:28

   Jeg glæder mig helt enormt! Alt hvad jeg laver den næste halvanden uge er kun for at for tiden til at gå!
   Men den der prøvepakning har virkelig ikke noget med det at gøre; det var for at måle kufferten… Som nok er lidt for lille… Hvorfor er der ikke nogen der siger, at kufferter ER rocket science?!

 2. Manufaktakturhandlerinden

  27. februar 2013 — 22:28

  En kuffert kan aldrig være for stor. ALDRIG! Den skal som tommelfingerregel altid kunne rumme din ferie flirt. Dvs er der plads til en Mexicaner i din kuffert? Nej? Byt den til den store model!

 3. Manufaktakturhandlerinden

  27. februar 2013 — 22:53

  Jaja, de kan ligge i fosterstilling i timevis. Men altså hvis han skal have en flaske tequila med i lommen, så vil jeg stadig gå for den lille model.

 4. Det VIGTIGSTE ved en kuffert er, at den kan lynes op og så pludselig er i dobbelt størrelse (sagde hende der typisk rejser ud – feks til Japan – med 13 kg bagage og kommer tilbage med 30 kg-ish)

  Sko fylder altid kollosalt meget, og man kan aldrig vide om man kommer til at købe sko på rejsen, og så er det jo dumt, hvis man ikke har plads til dem

  • The CityGirl

   27. februar 2013 — 23:48

   Den kan godt lynes op, men det er ikke dobbelt størrelse. Men lidt ekstra plads.
   Men du har ret i det med sko; de fylder altid mere end man regner med… Ikke fordi jeg egentlig regner med at shoppe noget særligt i Mexico, men sandaler kunne de jo nok godt have lidt af…. Bliver mere og mere overbevist om at gå all in på den store model…. Dammit!

 5. Manufaktakturhandlerinden

  27. februar 2013 — 23:59

  Haha mente faktisk den store model

 6. Man skal kun have badedragt, håndklæde og klip klapper med til lalandia……..jeg sir’ det bare……..:-)

  Ps: pak let du kommer til at hade at slæbe. Ta’ noget rejse-vaskepulver-halløj med så behøver du ikke så meget tøj :-) hvad angår sko burde sandaler og gå-langt-sko være nok. Sådan så burde der være plads til anti-Monica-frisure-grej, og et par fjollede turist dimser.

  • The CityGirl

   28. februar 2013 — 10:41

   Ja, det kan godt være vi bare skal bytte og så tager jeg i Lalandia… Det virker som det nemmeste lige nu ;-)

 7. Ja ærligt talt, hvor mange sko(og tøj for den sags skyld) har man lige behov for at ta’ med til sådan et paradise hotel ferieparadis? – SKULLE du mangle, kan du vel altid købe nogle derovre for et par pesos!

  Derudover, endnu større I-lands problem: Siger du virkelig “Venner” om Friends?!

  • The CityGirl

   28. februar 2013 — 14:07

   Men bare at satse alt på at der er noget derovre som man gider eje og have på, er altså også lidt risky!

   Da jeg skrev “Venner” blev jeg faktisk i tvivl om jeg skulle skrive det eller “Friends”… Jeg ved ikke hvorfor jeg valgte som jeg gjorde… Undskyld!

   • Egentligt skal du vel alligevel gå rundt i bare fødder og sarong hele tiden alligevel – Men jeg kan selvfølgelig godt se, at hvis nu I bli’r taget for at fragte narkobaroners stoffer, er det surt at skulle tilbringe resten af sine dage i et mexikansk fængsel uden praktiske sko!

    • The CityGirl

     28. februar 2013 — 14:39

     Det er ikke rigtig fordi de skal være praktiske… de skal bare være til at holde ud at have på…. Ja! Jeg har lidt besværlige fødder :-(

     Og det der med sarong… Er der nogen der går i sarong mere?? Jeg gør i hvert fald ikke!

     • Haha, sarongen var et gæt – paradise ferie er ikke lige mig, så det var et vildskud!

      PS: Hvis man siger Venner skal man også sige MoniKa (som i: “Hvem ka’ – monika'”) :P

 8. Drop skoene. De laver fremragende sko (dog næppe louboutin) i Mexico .

 9. Ingen hæle!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑