The CityGirl

4 + 5 = 32

I dag var det familiens tur til at få lov til at fejre mig. Og selvom det er 32 jeg er blevet, så havde jeg alligevel fået min mor til at lave lagkager. For lagkager er lidt den sidste barn-vs-voksen-bastion i vores familie, så man skal tænke lidt taktisk der. Når først man selv har disket op med en til familien, så er man officielt voksen, og så er den bro krydset for evigt.

Men set i lyset af at jeg fejlede rimelig meget med fødselsdagsbollerne, som på en måde bare nægtede at hæve, så tror jeg, at det var ret godt, at jeg også i år insisterede på at jeg ikke var gammel nok til selv at stå for lagkagen…

Og når man har sagt lagkage, så må man nødvendigvis også sige lys. Hvor min mor har en meget alternativ hovedregning kørende. Således diskede hun op med 9 lys til to lagkager, hvor ingen rigtig kunne gennemskue hvordan det skulle blive til 32. Faktisk var det mest nærliggende at tro, at jeg blev 45. Eller bare 9. Eller hvis man delte det op, så blev jeg 32 i den ene lagkage (1 lys for hvert ti-år og så to for hvert år efter), og 22 i den anden. Eller bare 4. Ingen fandt helt ud af det.

Men hvis man ser bort fra lagkagelys-gate og fødselsdagsbolle-fail, så var det ret fint. Og udover gaverne fra familien, så havde Preben endnu engang husket mig, og holder stadig førerpositionen som verdens bedste kæle-fasan, ved at diske op med 100 dollars til forestående Mexico tur. Og endnu engang havde jeg dårlig samvittighed over at have glemt ham lidt. Jeg kunne jo i det mindste have inviteret ham! Han ville helt sikkert vide hvordan 4+5 kunne give 32.

Categories: fødselsdag

Kære Magasin » « Filetér! Filetér! Filetér!

5 Comments

  1. nu bliver det talnørdet men

    4 + 5 = 9 x 4 = 36 – 4 = 32 – tadada og tillykke med fødselsdagen :)

  2. Total yndlingsnørd ham Jens der. Det regnestykke har plaget mig hele weekenden :-)

  3. The CityGirl

    18. februar 2013 — 22:49

    Tak til Jens for primært at give Malene svaret – nu kan hun sove roligt ;-)

  4. tænk engang skulle der ikke mere til ? indrømmet det er lidt langt ude at kunne regne den slags ud sådan bare lige ! må i gang med at træne sociale færdigheder … :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑