The CityGirl

Undercut? Really?

Jeg har været så fokuseret på bare at få lov til at få en tid på OUH til at blive snittet i, at det egentlig ikke sådan helt rigtig er gået op for mig, hvad de faktisk har skrevet i nogle af alle de brochurer jeg har fået.

For sidst var jeg ved at skide grønne grise over selve narkosen, fordi jeg aldrig havde prøvet det før. Nu er den ged barberet, og det gik jo over al forventning. Så egentlig havde jeg det som om der ikke rigtig var nogle issues.

Men apropos barbering, så var det jo at der stod dette i den herlige folder ved navn “Kikkertundersøgelse af kæbeled – narkose”:20130126-153624.jpg

Jeg har langt hår. Ergo kan vi kun være ude i en regulær undercut her! Og hvor lang tid er det nu det tager før hår vokser ud (med undtagelse af pandehår og hår på benene, som altid vokser hurtigere end ønsket!)? Omkring to tusind år!

Dette kan kun betyde én ting; at jeg fra nu af og til evig tid, kun kan have løst hår. Hvilket jo betyder, at jeg nærmest skal vaske hår hver dag, for at det er pænt (opsat hår er jo primært for at skjule at det er fedtet. Det ved enhver!). Og hvis jeg skal vaske hår hver eneste fucking dag, så skal jeg tidligere op hver dag. For mit hår har med alderen udviklet sig til at suge to hundrede liter vand, så det tager såååå lang tid at tørre.

Det er jo ikke fordi jeg aflyser kikkert på grund af sådanne forfængelige problemer – men det ER træls. Og det vil jeg synes lige indtil mit hår vokser ud igen, og indtil folk igen må tage billeder af mig fra begge sider.

Categories: agurketid, tandlæge

I’m back » « Lad være med at være en jungle-skøge

2 Comments

 1. Hmmmm… Du kan jo evt. få det klippet i begge sider og så lade som om det var med vilje når du sætter dit hår op?
  Som medlem af langthårgørlivetnemmere klubben kan jeg kun være medfølende, og i og med du skal til Mexico er det måske meget rart at kunne sætte håret op når det (forhåbentligt) er varmt.
  I det mindste kan du se frem til en fixet kæbe (krydser jeg fingre for).

  • The CityGirl

   27. januar 2013 — 14:04

   Men i begge sider giver jo bare dobbelt så meget hår der skal vokse ud :-(
   Og jeg har tænkt det samme med Mexico – og har sagt til min veninde at hun kun må tage billeder af mig fra højre side :-D
   Men en fixet kæbe slår alt – også undercut. Det er fandme bare træls!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑