The CityGirl

Same old shit

Så er det den 1. januar. I går havde man en masse store tanker om det nye år og alle de områder, hvor man skal forbedre sig; træne mere, drikke mindre, gå mere op i skolen og gøre op med dårlige vaner (hvilket i mit tilfælde omfatter et kompliceret ekskæresteforhold, som jeg har kørt rundt i lidt for længe).

I dag sidder man så og forbander de gode intentioner langt væk, for hvor dumt er det lige med de nytårsfortsætter? Man skal jo ikke tro, at man kan forbedre sig dagen før, man skal ligge med major-tømmermænd. Jeg har formået at sove til klokken tolv, være på mac’en og Jensens Bøfhus. Og når ja, så modtager man da lige en SMS, der starter med “Jeg håber, at du havde en god aften baby. Men jeg tror, at vi to skal have en snak om os to på et tidspunkt, og hvordan det her ikke går… “. Holdt, stop, stands!!!! For det første var det mig, som havde sat mig for, at det nye år ikke skulle involvere dig på nogle tænklige områder, og for det andet skal man ikke tage en snak om, hvorvidt “os to” = kun fuldemandsføjtenrundt (absolut intet andet) ikke går. Man skal bare stoppe det, man skal ikke tale om det. Og slet ikke med dig, som aldrig taler om nogle ting. Så fedt at blive ydmyget på sådan en ligegyldig måde. Så nu sidder jeg både med en mega klam fornemmele pga. alt det fastfood, jeg har indtaget og med den der irriterende følelse af, at det er mig der er offeret, selvom det slet ikke skal være sådan. Fedt start på 2013. Og mig som troede at ulykkestallet 13, ville være med mig.

 

 

Categories: Gæsteblogger

Og med drys på » « Party i Provinsen

1 Comment

  1. Man skal for så vidt muligt prøve at lade være med at tænke når man har tømmermænd. Det gør det bare værre!
    Og: Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑