The CityGirl

Panik afblæst!

Det tog lige et døgn, et halvt sammenbrud, en gedigen tudetur og endnu mere minus på søvnkontoen før jeg fik fat på Odense igen.
Vi er back on track!

Jeg har en tid på mandag (igen) og kan stille og roligt vende tilbage til min dvaletilstand. Det krævede også alt for meget energi og vågenhed at være i panik. Og det er noget rod at tude om natten, for så har man hævede øjenlåg dagen efter – og jeg synes egentlig ikke der er nogen grund til at jeg selv behøver at bidrage yderligere til at se kvæstet ud.

Ingen ved hvad fuck up’et gik ud på, og jeg gider ærlig talt ikke rode mere i det. Bare de gider putte en kikkert ind i min kæbe på mandag, så er jeg glad (en sætning jeg aldrig troede, jeg skulle ytre….). Hurra! Eller noget…

Categories: tandlæge

Kald mig bare Sammy Jo » « Hverdagstanke #33

6 Comments

 1. Hurra for kikkert i kæbe! Hepper på at de får fjernet den sav, de har glemt derinde!

 2. Nå det var godt!
  Men ellers havde jeg lige glædet mig til den der happening :-)

  • The CityGirl

   23. januar 2013 — 10:44

   Ja, det er nok bedst sådan, selvom jeg også var begyndt at se frem til den happening. Det tror jeg også kunne have været awesome :-)

 3. Hurra er et helt passende udtryk. Vi rydder straks bordene for glas og skarpe genstande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑