The CityGirl

Og med drys på

Kære Gud,
Jeg er lidt i tvivl, så du må lige kaste lidt lys over det her:
Når man hen af aftenen 1. januar begynder at mærke en influenza snige sig ind på en, og når man vågner 2. januar og er helt sikker på at man nu OGSÅ har influenza, er det så bare resterne af 2012 du lige pisser ud? Eller er det bare et billede på at 2013 bliver et lorteår?

Kh The CityGirl

PS. Jeg er faktisk rimelig vred på dig.

Categories: sygdom

Mødre rocks! » « Same old shit

2 Comments

 1. Det er resterne fra 2012, mit barn. Som du jo nok har bemærket, så besluttede jeg at du skulle have hele turen sidste år. Men tiden løb fra mig.. Du kan dog godt glæde dig til 2013.. wauw mit barn, siger jeg bare.

  Jeg synes i øvrigt selv jeg toppede med fjerne brusken fra kæbeleddet. Den syntes min søn dog var lige hård nok og han ved jo et og andet om lidelse. Jeg har derfor lovet ham at influenza er det sidste skud i bøssen. (Husk at drikke rigeligt med vand.)

  • The CityGirl

   4. januar 2013 — 21:26

   Tak, Gud. Mest for at det er det sidste. Jeg synes stadig du er lige lovlig streng, og synes at du burde finde nogle andre fritidsinteresser end at straffe folk. Har du prøvet at strikke eller bygge modelskibe? Eller gå til madlavning? Der er masser af FOF kurser at gå i gang med! Siger det bare…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑